Tranzacționare sft

Documentaţia procedurii a fost achiziţionată de trei societăţi comerciale, pentru ca, în final, la licitaţie să se înscrie două societăţi.

Preţul total de 1. BRM beneficiază de o experienţă relevantă în organizarea şi finalizarea de proceduri pe Piaţa licitaţiilor.

tranzacționare sft

Începând din anulBRM a organizat peste Prin intermediul procedurilor organizate în ringul BRM, se asigură, pe de o parte, obţinerea unor preţuri reale influenţate doar de relaţia dintre cerere şi ofertă în condiţiile concurenţei libere, iar pe de altă parte, se asigură garantarea tranzacţiilor şi urmărirea derulării contractului.

Despre BRM: Bursa Română de Mărfuri este o companie privată de interes public, înfiinţată  în noiembrietranzacționare sft şedinţă de tranzacţionare având loc în data de 10 decembrie In prezent, BRM a dezvoltat, în acord cu prevederile Legii nr.

tranzacționare sft

Pe Piaţa la disponibil se tranzacţionează mărfuri fungibile, standardizate, cotate la bursa de mărfuri, în cele  9 ringuri: produse petroliere, energie electrică, gaze naturale, cărbune, mărfuri generale, materiale de construcţii, legume şi fructe, cereale şi ringul contractelor de procesare combustibili. În anulBRM a emis în premieră pentru piaţa românească primele cotaţii  la produse petroliere. Pe Piaţa licitaţiilor se derulează proceduri de achiziţii, vânzări, închirieri şi concesiuni, BRM fiind cel mai important consultant în domeniul achiziţiilor publice tranzacționare sft produse, servicii şi lucrări pentru orice tip de autoritate contractantă.

tranzacționare sft

Activitatea BRM se desfăşoară la sediul central tranzacționare sft Bucureşti şi prin reţeaua teritorială care numără 35 terminale.

Asevedeași