Plăți opționale.

România va plăti peste 8,1 milioane euro pentru programele opţionale ale Agenţiei Spaţiale Europene

Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă.

plăți opționale program de câștiguri online 2020 04 01

Vedeți ce opțiuni aveți pentru a intra în legătură cu un specialist în asistență sau consultați Centrul de ajutor. Achitarea produselor și a serviciilor Google Puteți plăti plăți opționale anumite produse sau servicii Google cu Google Pay. Cum plătiți Sfat: etapele pot să difere în funcție de produsul sau serviciul Google pe care încercați să-l cumpărați.

Deschideți aplicația Google sau site-ul de unde doriți să cumpărați. Găsiți ce doriți să cumpărați.

plăți opționale cum să supraviețuiești pierderilor tranzacționate

Începeți procesul finalizare a plății. Dacă este prima dată când cumpărați un produs Google, vi se va cere să creați un profil de plăți.

plăți opționale strategie foarte profitabilă în tranzacționarea opțiunilor binare

Aflați mai multe despre profilurile de plăți. Opțional Schimbați profilul de plăți: în colțul din dreapta sus al aplicației sau al site-ului, atingeți Mai multe Profil plăți opționale plăți. Alegeți un profil.

plăți opționale cele mai active câștiguri de pe internet

Opțional Schimbați metoda de plată: în dreapta informațiilor de plată atingeți săgeata în jos. Alegeți metoda de plată.

plăți opționale platforme de tranzacționare mobile

Finalizați achiziția. Afișarea metodei de plată, a informațiilor de facturare și a altor informații Atunci când cumpărați un produs sau un serviciu Google, informațiile cu caracter personal sunt salvate în profilul de plăți. Pentru a afișa respectivele plăți opționale, accesați pay. Pentru asistență privind gestionarea informațiilor din profilul de plăți, selectați un link de mai jos:.

plăți opționale cum au câștigat mulți bani

Asevedeași