Opțiuni tunel,

Lipiți și aveți nevoie de ajutor?

opțiuni tunel

Vorbeste cu un om Acest ghid vă va arăta cum se opțiuni tunel funcția de tunelare împărțită în aplicațiile ExpressVPN. Înainte de a continua, vă rugăm să rețineți că: Trebuie să fiți deconectat de la VPN pentru a schimba setările de tunel split Dacă utilizați aplicația de router ExpressVPN pe un router cu hardware DD-WRT, împărțiți tunelul nu poti să fie comutat pentru opțiuni tunel conectate printr-un IP static Care este caracteristica de tunelare divizată?

De exemplu, s-ar putea să doriți ca toate aplicațiile dvs.

opțiuni tunel

Sau poate doriți doar Chrome să utilizeze VPN. Ce se întâmplă cu întrebările mele DNS atunci când folosesc tuneluri împărțite? Atâta timp cât sunteți conectat la ExpressVPN, toate întrebările dvs.

opțiuni tunel

Pentru a face ca toate aplicațiile dvs. Bifați caseta de lângă toate opțiuni tunel pe care doriți să le selectați. Dacă aplicația dorită nu este afișată, faceți clic pe Adaugă o altă aplicație s-o caute.

K pentru a aplica modificările. Clic O. K pentru a aplica modificările.

opțiuni tunel

Bifați caseta în Tunelarea despărțită secțiune și faceți clic pe Setări. Selectați aplicația pe care doriți să o excludeți de la utilizarea VPN, apoi faceți clic pe Selectați aplicație. Selectați aplicația pe care doriți să permiteți utilizarea VPN, apoi faceți clic pe Selectați aplicație.

opțiuni tunel

Asevedeași