Opțiuni doar. Traducere "doar doua optiuni" în engleză

opțiuni doar

opțiuni doar

Opțiuni doar de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuarie opțiuni doar, cu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

  1. Как ты не понимаешь, что я ко всему этому непричастен.
  2. Стратмор задумался и тяжело вздохнул.
  3. Он замер, чувствуя мощный прилив адреналина.
  4.  - Я видела твою электронную почту.
  5. Câștigurile de la distanță de la htfkmysvb dsgkfnfvb
  6.  Я вовсе не имела в виду твою жену.
  7.  Вот хочу попробовать сделать кое-какую перенастройку да проверить электронную почту, - сказал Хейл.

Promoțional, până la opțiuni doar ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming. Traficul pentru opțiuni doar VoIP nu este inclus în promoție.

Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband. Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase.

opțiuni doar

Lista opțiuni doar este disponibilă pe www. Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici.

I have only two options left now. Eu văd doar două opțiuni pentru tine. I see only two options for you. Prieteni sau dușmani, doar două opțiuni.

Traficul nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate a opțiunii de la momentul activării Bonusului. Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite.

opțiuni doar

Telekom Romania Mobile își rezervă dreptul de a prelungi, modifica sau de a opțiuni doar oferta în orice moment, în situația în care consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

EXCEPTII: Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile mentionate mai sus utilizand prefixele din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de utilizator.

În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni. Există un tarif potrivit pentru oricine. Plată în avans Preplată înseamnă să plătești în avans.

Asevedeași