Opțiunea index.

Imaginați-vă un index ipotetic numit Index X, care are un nivel de Să presupunem că un investitor decide să achiziționeze o opțiune de call pe Index X cu un preț de lansare de Cu opțiuni index, contractul are un multiplicator care determină prețul global.

opțiunea index

De obicei, multiplicatorul este de opțiunea index Dacă, de exemplu, această opțiune de apel este la prețul de 11 USD, întregul contract costă 1, sau 11 x Este important de notat că activul suport în acest contract nu este nici un stoc individual set de stocuri, ci mai degrabă nivelul de numerar al opțiunea index ajustat prin opțiunea index. În acest exemplu, este de 50,sau x USD. În loc să investească 50 de dolari în acțiunile indexului, un investitor poate cumpăra opțiunea la 1, și să utilizeze restul de 48, de dolari în altă parte.

Nu sunt cumpărate sau vândute stocuri efective; opțiunile de index sunt întotdeauna lichidate.

opțiunea index

BREAKING DOWN "Opțiunea index" opțiunile de apelare indexate și opțiunea index plasare sunt instrumente simple și populare utilizate de investitori, comercianți și speculanți pentru a profita pe direcția generală a unui indice subiacent, punând în același timp foarte puține capitaluri de risc.

Potențialul de profit pentru opțiunile de achiziționare indice lung este nelimitat, în opțiunea index ce riscul este limitat la suma primă plătită pentru opțiune, indiferent de nivelul indicelui la expirare. Pentru opțiunile lungi de plasare a indicelui, riscul este de asemenea limitat la prima plătită, iar profitul potențial este limitat la nivelul indicelui, minus prima plătită, deoarece indicele nu poate trece sub zero.

Dincolo de potențialul profitului din mișcările generale ale indexului, opțiunile indexului pot fi utilizate pentru a diversifica un portofoliu atunci când un investitor nu opțiunea index să investească direct în stocurile suport ale indicelui.

opțiunea index

Opțiunile indexului pot fi utilizate și în mai multe moduri pentru a acoperi riscurile specifice într-un portofoliu. Opțiunile indexului de stil american pot fi exercitate în orice moment înainte de expirarea termenului, în timp ce opțiunile indexului de stil european pot fi exercitate numai la data expirării.

opțiunea index

Exemplul din exemplul indexului Imaginați-vă un index ipotetic numit Index X, care are un nivel de Riscul asociat acestui comerț este limitat la 1, USD. Punctul de rentabilitate al unei tranzacții cu opțiunea de tranzacționare a indicelui de tranzacționare este prețul de grevă plus prima plătită.

În acest exemplu, adică sau plus La orice nivel pesteacest comerț particular devine profitabil. Mai puțin prima plătită inițial, această tranzacție are un profit de 1, USD.

opțiunea index

Asevedeași