Opțiunea formular. Sesizarea Curţii

opțiunea formular

Respinge și deselectează câmpul de formular.

 1. Внутри не было никакого «лирджета».
 2. Câștigurile pe internet din transferuri
 3. Она извинилась, предположила, что Беккер перепутал агентство, и, наконец, положила трубку.
 4.  Нет.
 5. Completați formulare în Adobe Acrobat Reader
 6. На рынке их сотни -PGP, DifTie-Hellman, ZIP, IDEA, Е1 Gamal.

Esc apăsare de două ori Se iese din modul Ecran complet Enter sau Return câmp opțiunea formular text cu o singură linie Acceptă tastarea și deselectează câmpul Enter sau Return câmp de text cu mai multe linii Creează salt la rând nou în același câmp de formular Enter sau Return casetă de validare Activează sau dezactivează caseta de validare Enter tastatură Acceptă opțiunea formular și deselectează câmpul de formular curent Activarea opțiunilor de completare automată doar formulare interactive Caracteristica Completare automată stochează intrări pe care le tastați în câmpurile de formular interactive.

Apoi, funcția Completare automată sugerează sau introduce automat răspunsuri care corespund cu opțiunea formular ce ați tastat în alte câmpuri de formular. Sugestiile apar într-un meniu pop-up, din care puteți selecta o corespondență.

Asistență Servicii online

Caracteristica Completare automată este dezactivată în mod implicit, astfel încât trebuie să o activați din preferințele pentru Formulare dacă doriți să o utilizați. În caseta de dialog Preferințe, faceți clic pe Formulare opțiunea formular lista din partea stângă. La opțiunea Completare automată, alegeți Elementar sau Avansat din meniu.

În partea inferioară a casetei de dialog este afișată o descriere a fiecărui mod.

 • Alte traduceri You will also be asked to complete a full application form at this stage.
 • Mai puțin Sfat:  Aflați mai multe informații despre Microsoft Forms sau începeți lucrul imediat și creați o anchetă, un test sau un sondaj.
 • Transferuri de bani cum să faci bani
 •  Я, кажется, догадалась, - сказала .
 • Mai sus sunt opțiunile de mai jos

Selectați Memorare date numerice dacă doriți stocarea numerelor pe care le introduceți în formulare. Ștergerea intrărilor din memoria pentru completare automată Dacă funcția Completare automată include intrări nedorite, precum greșeli de ortografie accidentale, puteți să le eliminați.

opțiunea formular

În secțiunea Completare automată, selectați Editare listă de intrări și eliminați sau modificați cuvintele nedorite. Completarea formularelor cu instrumentul Adăugare comentariu text În cazul în care creatorul formularului a activat instrumentul Adăugare comentariu text, utilizați instrumentul respectiv pentru cele mai reale câștiguri ale rețelei completa formulare simple.

Crearea unui formular cu Microsoft Forms

În bara de mesaje violet sau bara de instrumente flotantă, faceți clic pe Adăugare comentariu text. Notă: Dacă opțiunea Adăugare comentariu text nu este disponibilă, trebuie să tipăriți formularul pentru a-l completa.

opțiunea formular

Faceți clic pe un câmp de formular gol și tastați. Opțional Reglați opțiunile din bara de mesaje violet sau bara de instrumente flotantă pentru a modifica dimensiunea, poziția sau fontul textului.

opțiunea formular

Când terminați, tipăriți o copie a formularului completat. Notă: Nu puteți trimite electronic un formular completat utilizând instrumentul Adăugare comentariu text. Trebuie să tipăriți formularul completat. Salvarea formularelor Nu toate formularele pot fi salvate. Formularele completate pot fi salvate doar dacă autorul formularului permite acest lucru.

Sesizarea Curţii

Dacă autorul PDF-ului a activat salvarea locală, faceți clic pe pictograma discului opțiunea formular bara de instrumente aflată în partea din stânga sus a ferestrei sau din bara de instrumente flotantă, dacă vizualizați formularul pe Web.

Apoi, redenumiți fișierul și salvați formularul cu informațiile dvs. Bara violet afișează informații dacă puteți salva datele tastate în acest formular.

Bara de instrumente flotantă dintr-un formular vizualizat pe Web. Când deschideți un formular în Adobe Reader, puteți vizualiza drepturile de utilizare în bara de înștiințări de deasupra formularului.

Contactați autorul formularului pentru a vă schimba drepturile de utilizare. Tipărirea formularelor În partea din stânga sus a ferestrei, faceți clic pe butonul Tipărire. Selectați o imprimantă din meniul din partea superioară a casetei de dialog Tipărire. În meniul Comentarii și formulare din zona din dreapta sus a casetei de dialog Tipărire, alegeți una dintre următoarele: Pentru a tipări formularul și intrările tastate, selectați Document.

Import Export și Formulare

Pentru a tipări formularul, intrările tastate și orice comentarii de pe formular, selectați Document și marcaje. Golirea formularelor Golirea unui formular opțiunea formular browser Efectuați una dintre acțiunile de mai jos: Apăsați butonul de resetare a formularului, dacă există.

Formulare Pentru a crea și folosi formulare în sistem trebuie opțiunea formular ai drepturi de administrator Poți crea formulare în MiniCRM pe care să le integrezi apoi în site-ul tău iar atunci când cineva completează formularul pe site datele intră automat în sistem sau poți redirecționa toate emialurile primite la o anumită adresă către MiniCRM și orice email primit se va transforma automat într-un card în sistem. Așadar, formularele te pot ajuta să salvezi în primul rând timp. Tipuri de formulare Pentru a avea acces la formular de creare card și formular de modificare card trebuie să achiziționezi addon-ul Formulare interne mai multe detalii despre acest addoăn aici.

Această acțiune nu poate fi anulată. Închideți browserul și porniți-l din nou.

opțiunea formular

Notă: Datele formularului pot să nu fie golite complet dacă în browser se apasă butonul Reîncărcare sau Reîmprospătare, opțiunea formular Înapoi sau Revenire sau dacă se accesează o legătură la altă pagină. Importul sau exportul datelor formularului doar aplicația Reader, fără browser În unele fluxuri de lucru, persoanele trimit formulare completate ca fișiere doar date într-un format precum PDF sau XML.

În Reader, puteți să opțiunea formular datele pentru a le vizualiza în contextul PDF-ului complet: În partea superioară dreaptă a ferestrei, faceți clic pe Extins, apoi faceți clic pe Import date. De asemenea, puteți salva informațiile dintr-un opțiunea formular PDF completat ca fișier de date în format diferit: În partea superioară dreaptă a ferestrei, faceți clic pe Extins, apoi faceți clic pe Export date.

Asevedeași