Opțiunea e

opțiunea e

De ce trebuie să fac o testare internă? Atunci când creați o testare internă, puteți să lansați imediat aplicația pentru testerii interni. Astfel, puteți să identificați problemele și să obțineți feedback mai devreme în procesul de dezvoltare.

sligo trading co limited

O testare internă este: rapidă: puteți distribui aplicații folosind canalul de testare internă mult mai repede decât folosind canale deschise sau închise. Când publicați un nou app bundle sau APK pe canalul de testare internă, acesta va fi disponibil pentru testeri în câteva minute. Notă: dacă publicați pentru prima dată o aplicație, poate dura până la 48 de ore până când testarea internă a aplicației devine disponibilă.

Dacă doriți să faceți mai multe testări pentru aceeași aplicație, rețineți următoarele: puteți rula oricând mai multe testări închise și o singură testare deschisă; dacă un utilizator se înscrie pentru testarea internă a aplicației, acesta nu opțiunea e mai putea primi accesul la opțiunea e deschisă sau închisă.

Pentru a redobândi accesul la testarea deschisă sau închisă, utilizatorul trebuie să se retragă din testarea internă și să se înscrie din nou pentru testarea deschisă sau închisă.

Opțiuni World

Pasul 1: configurați detaliile de testare Alegeți o metodă de testare Puteți să creați o listă cu testeri interni în funcție de adresele de e-mail.

O testare internă poate avea maximum de testeri pentru fiecare aplicație. Când configurați o testare internă, rețineți următoarele: distribuirea în funcție de țară: puteți adăuga utilizatori din orice locație pentru testarea internă.

Dacă un tester intern se află într-o țară unde versiunea de lansare, de testare deschisă sau de testare închisă a aplicației nu este opțiunea e, utilizatorul va opțiunea e în continuare acces la testarea internă.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele opțiunea e Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

Testerii trebuie opțiunea e plătească pentru achizițiile în aplicație, cu excepția cazului în care sunt adăugați în lista testerilor licențiați. Selectați fila Testeri. Introduceți un nume de listă.

semnale pentru opțiuni binare mt4

Puteți folosi aceeași listă ca să faceți testări ulterioare pentru oricare dintre aplicații. Adăugați adrese de e-mail separate prin virgulă sau dați clic pe Încărcați un fișier CSV. Dacă folosiți un fișier. CSV, adăugați fiecare adresă de e-mail pe câte un rând, fără virgule. Notă: dacă încărcați un fișier.

Configurați o testare deschisă, închisă sau internă

CSV, acesta va suprascrie toate adresele de e-mail pe care le-ați adăugat. Selectați Salvați opțiunea e, apoi Creați. Introduceți o adresă URL pentru feedback sau o adresă de e-mail pentru a aduna feedback de la testeri. Canalul de feedback al aplicației va fi afișat utilizatorilor pe pagina de înscriere a testerilor. Copiați linkul de trimis pentru a trimite testerilor versiunea.

Oferte cartela prepay - Extraoptiuni - Telekom

Selectați Salvați modificările. Testare închisă: gestionați testerii în funcție de adresele de e-mail sau de Grupurile Google Dacă folosiți testarea închisă, puteți crea o listă cu testeri în funcție opțiunea e adresele de e-mail.

Puteți crea până la opțiunea e liste și fiecare listă poate avea maximum 2. Puteți crea maximum 50 de liste pentru un canal.

Ortel Mobile - Opțiuni

Introduceți informațiile necesare pentru a pregăti versiunea de testare internă, salvați modificările și selectați Examinați versiunea. Selectați Gestionați canalul. Dacă vreți să folosiți e-mailul, selectați listele de utilizatori care doriți să testeze versiunea.

copiați depozitul tranzacțiilor

Opțiunea e Google: selectați Grupuri Google și introduceți adresele de e-mail din Grupul Google, care folosesc formatul: numelegrupului googlegroups. Numai utilizatorii care sunt membri ai Grupurilor Google pe care le indicați vor putea participa la test. Sfat: pentru a afla cum să gestionați Grupurile Google, accesați Centrul de ajutor pentru administratori G Suite. Testarea deschisă: publicați aplicația de testare pe Google Play Dacă ați configurat o testare deschisă, utilizatorii pot găsi aplicația de testare pe Google Play.

Recuperare parolă

Asigurați-vă că aplicația este gata să fie publicată pe Google Play înainte să alegeți această opțiune. Pentru aplicațiile cu acces anticipat aplicații noi care nu au fost publicate pentru lansare : utilizatorii pot găsi testarea deschisă căutând pe Google Play. După ce utilizatorii găsesc înregistrarea în magazin, pot să instaleze și să folosească opțiunea e. Pentru aplicațiile cu o versiune pentru lansare live: utilizatorii se pot înscrie pentru testarea deschisă din înregistrarea din magazin.

De asemenea, puteți trimite o adresă URL pe un site sau prin e-mail. Fiecare utilizator care deține linkul poate accesa testarea deschisă. Alegeți numărul de testeri care pot folosi aplicația: Nelimitat: această opțiune este selectată în mod prestabilit; Număr limitat: puteți indica o limită trebuie să fie minimum 1. Creați canale de testare închisă suplimentare pentru echipele de dezvoltare În anumite cazuri, pot fi necesare canale de testare închisă opțiunea e.

Moscertifikimi i listës së deputetëve, hapat tutje - Sami Kurteshi, Interaktiv, 22.01.2021

De exemplu, să presupunem că aveți diferite echipe de dezvoltare care trebuie să remedieze erorile diferitelor funcții. Dacă fiecare echipă își creează propriul canal de testare, echipele pot să lucreze la funcții diferite în același timp. Cu ajutorul canalelor opțiunea e testare suplimentare, puteți să creați o listă cu testeri în funcție de adresele de e-mail sau să gestionați testerii în funcție de Grupurile Google.

Nu există dimensiuni limită pentru aceste grupuri.

Configurați o testare deschisă, închisă sau internă - Play Console Ajutor

În partea din dreapta sus a paginii, selectați Creați. Introduceți un nume de canal. Selectați Creați canalul. Selectați Salvați. Sfaturi și asistență privind testarea Când creați canale închise suplimentare, următoarele funcții nu sunt acceptate: direcționarea în funcție de companie, folosită pentru publicarea aplicațiilor private ; compatibilitatea dispozitivului pentru APK-urile publicate numai pe opțiunea e de testare suplimentare.

Asevedeași