Opțiune pereche

Matrice de prioritizare

semnale de opțiuni binare de la autocartst

Sari la navigare Sari la căutare Matricea de prioritizare engleză Prioritization matrix este o matrice în formă de L care folosește combinațiile pereche dintr-o listă de opțiuni inițiative, proiecte, soluții, echipamente majore sau selecția personalului-cheie cu scopul de a stabili criteriile necesare alegerii celei mai bune opțiuni.

Această metodă este riguroasă, minuțioasă, însă implică un consum mare de timp. Pentru început se stabilește importanța fiecărui criteriu de alegere a opțiunilor.

ce semnale de tranzacționare

În final, toate evaluările sunt combinate pentru a se stabili o listă finală a evaluărilor opțiunilor. Situații de utilizare[ modificare modificare sursă ] Tehnicile matriciale matricile de prioritizare se folosesc în situații foarte diferite, de exemplu: Când o listă opțiune pereche opțiuni inițiative, proiecte etc.

Metoda criteriilor analitice se folosește, mai ales, în următoarele cazuri: Atunci când decizia este extrem de importantă, cu grave consecințe în cazul unei decizii greșite; Când toate persoanele responsabile cu luarea deciziei trebuie să cadă de acord și să susțină decizia finală; Atunci când unele persoane decidente nu sunt de acord cu importanța relativă a criteriilor.

schimb de internet pentru câștiguri

Metoda criteriilor consensuale se folosește în situațiile următoare: Opțiune pereche când situațiile descrise pentru utilizarea tehnicilor matriciale la începutul acestei secțiuni sunt reale; Dacă diferențele dintre opțiuni sunt aproximativ aceleași; Atunci când nu este necesar un schimb complet de opinii, cu posibilitatea opțiune pereche a învăța de la ceilalți. Resource Allocation.

caracteristică opțiune pe scurt

Tague, Instrumentele calității trad.

Asevedeași