Opțiune multiplă, Canon : Manual produs : EOS R5 : Expunere multiplă

opțiune multiplă

Această opțiune multiplă vă permite să specificaţi modul în care Discoverer Viewer sortează datele afişate în coloanele foii de lucru.

Annoying Orange vs Hello Neighbor! #Shocktober

Prima sortare, A doua sortare, A treia sortare Aceste rânduri stabilesc prioritatea de aplicare a sortărilor pentru datele afişate. Antet coloană Utilizaţi această listă derulantă pentru a selecta coloana după care doriţi să efectuaţi sortarea.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? UX Designers, ever wanted to validate whether a color or layout is correct?

Ordine sortare Utilizaţi această listă derulantă pentru a selecta o valoare care stabileşte ordinea în care Discoverer va afişa valorile din coloane. Discoverer afişează diferite valori in această listă derulantă în funcţie de caracterul tipului de date numeric sau alfanumeric din Antetul coloanei selectat, astfel: Crescător sau descrescător Aceste două valori pentru opţiunea de sortare sunt afişate când tipul de date din coloană este numeric de ex.

strategia de opțiuni binare grosl

Fără ordine de sortare Această opţiune de sortare este afişată pentru toate tipurile de date din coloane adică, atât pentru date numerice, cât şi alfanumerice. A-Z sau Z-A Aceste două valori pentru opţiunea de sortare sunt afişate când coloana conţine date de tip alfanumeric de exemplu, Regiune, Localitate. Tip sortare Utilizaţi această opțiune multiplă derulantă pentru a selecta o valoare care stabileşte dacă Discoverer afişează sau nu datele pentru Antetul coloanei sortate în grupuri.

tabel cu semnale de tranzacționare a opțiunilor binare

De exemplu, dacă aţi selectat Grup din această listă derulantă, iar din lista derulantă Antet coloană s-a opțiune multiplă selectat deja Departament, Discoverer va afişa datele grupate după departament. Notă: Discoverer vă permite să aplicaţi valoarea Grup numai când selectaţi Grup din lista derulantă din rândul Prima sortare.

Discoverer afişează următoarele valori în lista derulantă: Normal Discoverer afişează datele sortate după Antetul coloanei selectat.

sms semnalează opțiuni binare

Grup Discoverer afişează datele în grupuri pe baza valorii selectate în Antet coloană. Ascundere coloană Utilizaţi această casetă de validare pentru ca Discoverer să sorteze tabelul pe baza valorilor selectate, dar să nu afişeze date pentru această coloană.

opțiuni binare cu acces pe piață

Asevedeași