Opțiune bibliotecă.

opțiune bibliotecă

Biblioteca include clipurile dvs. În majoritatea cazurilor opțiune bibliotecă o singură bibliotecă iMovie, dar puteți crea biblioteci suplimentare astfel încât să puteți să: Efectuați backup pentru proiectul dvs.

În dialogul de Salvare care apare, introduceți un nume pentru biblioteca nouă, apoi navigați în locul în care doriți să fie salvată.

opțiune bibliotecă

Locația implicită este dosarul Filme din dosarul dvs. Faceți clic pe Salvează.

Crearea unei biblioteci noi

O bibliotecă nouă este creată în locul ales de dvs. Copierea sau mutarea clipurilor între opțiune bibliotecă sau dispozitive de stocare Conectați un dispozitiv de stocare care conține biblioteca țintă la Mac-ul dvs. Puteți alege din bibliotecile deschise recent, puteți localiza o opțiune bibliotecă existentă pe Mac-ul dvs. Biblioteca selectată este deschisă în lista bibliotecicu primul eveniment selectat și conținutul său afișate în browser. În lista Biblioteci, selectați evenimentul care conține clipurile pe care doriți opțiune bibliotecă le mutați sau copiați.

În browser, selectați clipurile pe care doriți să le mutați sau copiați. Sfat: Pentru a selecta mai multe clipuri în aceeași bibliotecă, țineți apăsată tasta Comandă în timp ce faceți clic pe clipurile pe care doriți să le selectați sau trageți un dreptunghi de selecție în jurul clipurilor.

Copierea sau mutarea clipurilor între biblioteci sau dispozitive de stocare

Efectuați una dintre următoarele operațiuni: Mutați clipuri între evenimente sau biblioteci: Trageți opțiune bibliotecă sau mai multe clipuri într-un alt eveniment sau bibliotecă. Copiați clipuri între evenimente sau biblioteci: Trageți unul sau mai multe clipuri într-un alt eveniment sau bibliotecă începând mai întâi să trageți, apoi ținând apăsată tasta Opțiune în timp ce trageți.

  1. Biblioteca Universitatii din Craiova
  2. Tranzacționați grafic live cu opțiuni binare
  3. Catalog BCU Cluj - Căutare de bază
  4. Cel mai bun semnal pentru opțiuni binare

Copierea sau mutarea evenimentelor între biblioteci sau dispozitive de stocare Conectați un dispozitiv de stocare care conține biblioteca țintă la Mac-ul dvs. În lista Biblioteci, selectați evenimentul pe care doriți să-l mutați sau copiați.

10 % DISCOUNT EXCLUSIV PENTRU MEMBRII BONLAVIE

Efectuați una dintre următoarele operațiuni: Mutarea evenimentelor între biblioteci: Opțiune bibliotecă evenimentul în altă bibliotecă. Copierea evenimentelor între biblioteci: Trageți evenimentul în altă bibliotecă începând mai întâi să trageți, apoi ținând apăsată tasta Opțiune în timp ce trageți.

opțiune bibliotecă

Copierea sau mutarea proiectelor între biblioteci Conectați un dispozitiv de stocare care conține biblioteca țintă la Mac-ul dvs. Faceți clic pe butonul Proiecte din bara de instrumente.

Selectați proiectul pe care doriți să-l mutați sau copiați.

opțiune bibliotecă

Faceți clic pe butonul din dreapta numelui proiectului, apoi procedați după cum urmează: Copierea proiectului în altă bibliotecă: Faceți clic pe Copiază în bibliotecă, apoi alegeți o bibliotecă din submeniu. Mutarea proiectului în altă bibliotecă: Faceți clic pe Mută în bibliotecă, apoi alegeți o bibliotecă din submeniu.

opțiune bibliotecă

Asevedeași