Oficial localbitcoins

Verificarea obligatorie a identității pe LocalBitcoins împiedică schimburile
Care este Bitcoin minim pe care îl puteți cumpăra: instrucțiuni detaliate Portofelele Bitcoin sunt concepute pentru a stoca bani digitali și nu prevăd retragerea acestora în monedă fiat - general acceptată. Lipsa funcționalității adecvate limitează utilizarea criptomonedelor în viața de zi cu zi, mai ales având în vedere lipsa unei game largi de oferte de plată cu bani digitali.

Știri despre toate criptomonedele Nici un comentariu În prima zi a lunii octombrie, LocalBitcoins, binecunoscuta platformă de schimb P2P, a introdus o schimbare de o importanță nu mică. Adică oficial localbitcoins reușit verificarea identității obligatorie pentru toți utilizatorii care intenționează să tranzacționeze BTC, cu intenția clară de a face din ce în ce mai transparente tranzacțiile care au loc în rețeaua sa.

CREAR ANUNCIO EN traficgratuit.ro

Care a fost reacția oficial localbitcoins Dacă în primele șapte zile tranzacțiile au depășit pragul de 6 mii, în săptămânile următoare s-au situat în jurul valorii de Luând valoarea totală tranzacționată ca referință, scăderea este și oficial localbitcoins accentuată, având în vedere modul în care volumul săptămânal a trecut cu peste 60 de milioane de dolari SUA sub Care sunt comenzile introduse pe LocalBitcoins?

oficial localbitcoins

Comenzile care au fost adăugate pe platformă sunt verificarea identității utilizatorului KYC și cele referitoare la împotriva spălării de bani AML. În practică, cei care nu finalizează procedurile preconizate pot încărca, în teorie, comenzi de cumpărare, dar nu sunt în măsură să le finalizeze, deoarece nu au o adresă Bitcoin.

Singura modalitate în jurul acestei restricții este verificarea identității.

oficial localbitcoins

Problema nu apare atât de mult în țările cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, unde cel mult poate provoca unele enervări prin introducerea unor pași suplimentari de ocolire, dar riscă să fie fatal la cei în curs de dezvoltare sau în care nu există adrese fizice precise. De ce a fost introdusă verificarea obligatorie a identității?

oficial localbitcoins

Motivul care a determinat LocalBitcoins să introducă noutățile derivă din faptul că compania care operează platforma are sediul în Finlanda. Prin urmare, trebuie să respecte în mod necesar reglementările impuse de Uniunea Europeană privind combaterea spălării banilor, o chestiune din care verificarea obligatorie a identității utilizatorilor face parte integrantă. Noul proces procesual riscă însă să fie indigest pentru cei care apreciază mai ales posibilitatea monedelor virtuale bucură-te de anonimat.

oficial localbitcoins

Cu toate acestea, oficial localbitcoins precizat că problema nu apare în raport cu criptomonedele, ci în momentul lor schimb în uniforme fiat, pentru care totul trebuie să aibă loc cu transparență maximă, tocmai pentru a împiedica Bitcoin să se transforme într-un instrument pentru economia criminală.

Pierderea confidențialității garantate a determinat mulți utilizatori să abandoneze LocalBitcoins, oficial localbitcoins un impact foarte puternic asupra volumelor de tranzacționare pentru moment. Acum rămâne să înțelegem dacă în timp această porțiune de utilizatori oficial localbitcoins va resemna la noua situație sau dacă în schimb oficial localbitcoins persista în această atitudine, pentru platformă ar putea duce la o scădere semnificativă a profiturilor și a veniturilor.

oficial localbitcoins

Autor de știri.

Asevedeași