Explorarea opțiunilor

explorarea opțiunilor

Afișează segmentele din tabel sub formă de rânduri sau coloane.

în cazul în care pentru a câștiga rapid un milion în

Rânduri Explorarea opțiunilor maximum cinci parametri ca rânduri ale tabelului. Rândul de început Selectați rândul de început al tabelului.

  • Opțiuni gk
  • Mmcs opțiuni binare
  • Robot de tranzacționare cu plasă

Rânduri afișate Setați numărul de rânduri care se vor afișa în tabel. Coloane Afișează maximum doi parametri sub formă de coloane ale tabelului. Dacă folosiți mai mulți parametri, vor fi create grupuri de coloane. Grupul de coloane de început Setați grupul de coloane de început din tabel.

Explorarea opțiunilor de asistență și asistență Windows 7 - dummy - Afacere 2021

Afișați grupurile de coloane Setați numărul de grupuri de coloane care se explorarea opțiunilor afișa în tabel. Valori Afișați maximum zece valori în tabel.

cum să retragi bitcoin pe webmoney

Tip de celulă Afișează valorile ca text simplu, explorarea opțiunilor cu bare sau hărți calorice. Opțiuni de diagramă radială Parametrul folosit pentru a oferi seria de date de detaliere pentru vizualizare.

Limită pentru rânduri Setați numărul de serii de date afișate în vizualizare. Valori Afișează o singură valoare în grafic.

Opțiuni de diagramă cu linii Nivel de detaliere Setați intervalul de date pentru grafic. Intervalul săptămânal începe duminică.

strategii de opțiuni binare

Intervalul lunar începe în prima zi a lunii. Detaliere Parametrul folosit pentru a oferi seria de date de detaliere pentru vizualizare.

Explorarea opțiunilor europene - 2021 - Talkin go money

Linii pe parametru Setați numărul de serii de date afișate în vizualizare. Detectarea unei anomalii Activați sau dezactivați detectarea anomaliilor. Consultați secțiunea de mai jos pentru informații suplimentare. Perioada de formare ultimele zile Măriți sau reduceți perioada de timp alocată examinării datelor.

câștigați bani de pe mobil

Perioadele mai lungi de învățare pot spori precizia. Sensibilitate Setați valoarea pragului de probabilitate, sub care vor fi raportate datele anormale. O valoare mai ridicată a sensibilității poate duce la raportarea unui număr mai mare de anomalii.

Explorarea în carieră

Opțiuni de diagramă cu puncte Detaliere Parametrul folosit pentru a explorarea opțiunilor seria de date de detaliere pentru vizualizare.

Axa Y Valoarea folosită pe axa verticală. Axa X Valoarea folosită pe axa orizontală. Opțiuni de criterii geografice Detaliere în funcție de criterii geografice Parametrul pentru locație folosit pentru a oferi seria de date de detaliere pentru vizualizare. Puncte pentru fiecare parametru Setați numărul de puncte de date care vor fi afișate în vizualizare.

Explorarea folderelor

Detectarea unei anomalii Puteți să identificați deviațiile din datele folosind detectarea anomaliilor într-o diagramă cu linii. Această opțiune este activată în mod prestabilit și puteți să configurați modelul de detectare folosind aceste două setări: Perioada de formare ultimele zile determină câte zile înainte de explorarea opțiunilor intervalului de date selectat momentan folosește modelul de detectare a anomaliilor pentru a calcula valoarea estimată a valorii afișate; De exemplu, dacă intervalul de date selectat momentan reprezintă primele zece zile ale lunii și setați perioada de formare la șapte zile, modelul de detectare a anomaliilor va folosi datele din cele șapte zile anterioare începutului lunii.

Sensibilitatea stabilește pragul de probabilitate sub care vor fi raportate datele explorarea opțiunilor anomalii. Sensibilitatea nu afectează modul în care funcționează modelul, ci mai degrabă indică modul în care trebuie etichetate datele.

Sfatul psihologului pentru cadre did.; \

Probabilitatea ca un punct să aibă o anumită valoare este estimată de model și nu este influențată de sensibilitate. Prin urmare, un model cu o sensibilitate mai mare poate duce la raportarea mai multor date ca fiind deviații.

După definirea modelului de detectare a anomaliilor, instrumentul Analiză aplică un model de stare Bayesian pentru serii spațiu-timp la datele de formare pentru a estima valoarea afișată în seria cronologică.

bitcoin găsi plata

În cele din urmă, instrumentul Analiză semnalizează punctul de date ca anomalie folosind un test cu importanță statistică cu praguri valoare p pe baza nivelului de sensibilitate selectat. A fost util? Cum putem să îmbunătățim această pagină?

Asevedeași