Convector satoshi

convector satoshi

Bitcoin și creatorul acestuia Satoshi are două sensuri.

convector satoshi

Prima este cea mai mică parte din bitcoin. A doua este prima parte a pseudonimului, sub care ascunde creatorul sau creatorul de bitcoin.

convector satoshi

Articolul face parte din dicționarul de sub formare gratuită - Cryptocurrencies - cum să începi și să supraviețuiești? Un curs pentru toată lumea!

Satoshi - cea mai mică parte din bitcoin La fel cum dolarul este împărțit în convector satoshi, bitcoinul este împărțit în satoshi, adică cea mai mică unitate de cont.

convector satoshi

Cu precizia bitcoin vom da cu precizie la opt zecimale. Prin urmare, nu ar trebui să vă împiedicați prețul ridicat de biți, deoarece puteți chiar să cumpărați 0, BTC, care este 1 sato sau satoshi.

convector satoshi

Diviziunea bitcoin pe satoshi este, de asemenea, utilă pentru Schimburile de criptocurențe atunci când cumpără altcoinów. Cele mai multe alcoine sunt cumparate pentru bitcoins, convector satoshi altcoin preț exprimate nu este în dolari SUA, dar este în satoshi și convector satoshi, de exemplu, satoshi sau 0, BTC sfatVeți converti rapid și ușor valoarea lui satoshi și zloți în a noastră Calculator de criptografie Satoshi Nakamoto Satoshi în cel de-al doilea sens este numele sau o porecla pe care creatorul a semnat-o Bitcoin în el whitepaperze și pe cea clasică forumul forumuluiactivă în și a anului, în prima fază a existenței proiectului acestei criptocurmente descentralizate convector satoshi independente, globale și a primei aplicări a tehnologiei blocurilor.

convector satoshi

Mai târziu, audierea după el a dispărut. Până în prezent, în ciuda multor ani de eforturi ale unor oameni diferiți, Identitatea adevărată a lui Satoshi Nakamoto nu a putut fi determinată. Până în prezent, nu și-a mutat Bitcoins-ul, care până acum se afla pe portofelul original.

convector satoshi

Snute sunt presupuneri că Satoshi Nakamoto este mort, este în închisoare sau există un grup de oameni în spatele lui, nu un singur om.

Asevedeași