Cont fiat, Bucura-te de oferta de...

cont fiat

Expedieri si returnari Cont fiat comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

cont fiat cum să câștigi bani în plus din jobul tău principal

Expedierea comenzilor pentru produsele aflate in stoc se efectueaza in maxim 48 de ore. Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de cont fiat zile de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane cont fiat care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris cont fiat ca renunta la cont fiat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare a confirmarii automate de primire a comenzii.

cont fiat bitcoin cum să câștigi mulți bani

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc.

Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

cont fiat platformă de tranzacționare recenzii arotrade

Asevedeași