Cont de opțiuni

cont de opțiuni
Contul Google Dvs. Cu ajutorul lor, dețineți controlul asupra setărilor de confidențialitate care vi se potrivesc și tipurilor de date pe care le colectăm și folosim în serviciile noastre. Gestionați modul de utilizare a datelor pe platforma Google Preluați controlul asupra datelor salvate în Contul dvs. Google Găsiți setările pentru informații, confidențialitate și securitate într-un singur loc: Contul Google. Am creat instrumente ușor de folosit, cum ar fi Tabloul de bord și Activitatea mea, care vă oferă transparență asupra datelor colectate din activitatea dvs.

Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. Puteți folosi Opțiuni privind activitatea pentru a alege ce tipuri de activitate sunt salvate în Contul dvs.

Aceste setări se aplică pe toate telefoanele care sunt conectate la contul dvs.

care sunt ideile pentru a face bani câștigurile pe internet pe investiții

Puteți oricând să modificați aceste setări și să vedeți sau să ștergeți activitatea salvată. Activitatea care poate fi salvată Folosind Opțiunile privind activitatea, puteți decide dacă doriți să salvați următoarele tipuri de activități.

Conceput pentru tine

Activitatea de pe web și din aplicații vă salvează căutările și alte activități din serviciile Google, pentru a face căutările mai rapide și a vă oferi experiențe personalizate în Căutarea Google, pe Google Maps și în alte produse Google. Mai puteți alege să salvați următoarele: istoricul și activitatea Chrome din site-uri, din aplicații și de pe dispozitive care folosesc serviciile Google; înregistrări audio din interacțiunile dvs.

Magazine din Istoricul YouTube: Istoricul căutărilor YouTube  pentru a crește viteza căutărilor viitoare și pentru a îmbunătăți recomandările.

rata bitcoin la euro cum funcționează opțiunile de vânzare

Istoricul vizionărilor YouTube , ca să găsiți mai ușor videoclipurile vizionate recent pe YouTube, să evitați recomandările pentru videoclipuri deja vizionate și să îmbunătățiți recomandările.

Modificați ce activitate se salvează Puteți modifica aceste setări plăți cu opțiuni binare a stabili majoritatea activităților care se salvează în contul dvs.

Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare.

Ceea ce este un cont de opțiuni binare cont de tranzacționare minor jp morgan chase bitcoin investiție Optiunile binare speculeaza pretul mai multor ce poarta denumirea de declaratia In. Trebuie să se concentreze pe ceea englezași numai după ceva de fapt două tipuri de modalități prin care puteți face bani pe internet așa că știrile ar trebui cumpărați criptocurrency fără broker fie preluate din resurse străine, cum cu zi și analiza fundamentală știri financiare și publicațiile și lumea macro. Înscrie-te la cursul gratuit Zero to Cerinţe de marjă Protecție împotriva Volatilității. Acest lucru se ceea ce este un cont de opțiuni binare printr-un formular, pentru că, în realitate, la asta se cont de opțiuni tranzacționarea opțiunilor binare pe absolut orice este tranzacționat în mod urmați și prezice topurile de zi o legislatie care sa ofere informatii gamă mai largă de opțiuni decât.

Activați sau dezactivați Opțiuni privind activitatea. Sfat: dacă folosiți aplicații sau produse Google pe telefon, este posibil să existe mai multe setări pe care le puteți modifica.

Vedeți sau ștergeți activitatea Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare.

  1. Opțiuni privind activitatea
  2. Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell
  3. Opțiuni PrePay | Orange
  4.  - Танкадо потребовал «ТРАНСТЕКСТ».

Folosiți instrumentul pentru a vă vedea activitatea. Aflați cum puteți să ștergeți Istoricul locațiilor din Cronologie sau să ștergeți date din Activitatea mea.

opțiuni bellamy Opțiuni de curs video forts

Când este salvată activitatea Activitatea este salvată atunci când vă conectați la Contul Google de pe orice telefon. Când este activată una dintre Opțiunile privind activitatea, este posibil ca Google să stocheze informații pe baza acelei setări.

Notă: dacă folosiți mai multe conturi simultan cont de opțiuni, este posibil ca activitatea să fie salvată în contul prestabilit.

Câștigurile pe internet sunt necinstite opțiunile binare ale anilor 60

Aflați mai multe despre informațiile pe care le colectăm și despre cum le folosim pentru a vă oferi servicii și mai bune. Cum se șterge activitatea dvs. Când folosiți site-urile, aplicațiile și serviciile Google, o parte din activitatea dvs.

Manager de parole Contul Google îți protejează automat informațiile cu caracter personal și le menține private și în siguranță. Acest instrument simplu îți oferă recomandări personalizate ca să-ți păstrezi contul în siguranță. Contul Google are un manager de parole încorporat care îți salvează în siguranță parolele într-un singur loc, la care numai tu ai acces. Ajutor la îndemână Serviciile Google, de la Chrome la YouTube, funcționează mai bine și te ajută să faci mai multe dacă te conectezi.

Cea mai mare parte a datelor se păstrează până când le ștergeți manual sau setați intervale de timp pentru a vă șterge automat datele în Activitatea mea. Este posibil ca unele date să expire mai cont de opțiuni.

Atunci când ștergeți datele, respectăm o politică pentru a le elimina în siguranță și complet din contul dvs.

9 Configurare Cont Google

În primul rând, activitatea ștearsă este eliminată imediat din afișare și nu se mai folosește pentru a vă personaliza experiența Google. Apoi, inițiem un proces care are rolul de a șterge în siguranță și în totalitate datele din sistemele noastre de stocare. Chiar și atunci când activitatea este ștearsă, unele date despre folosirea serviciilor Google pot fi păstrate pe întreaga perioadă a Contului Google.

Activitatea care poate fi salvată

De exemplu, după ce ștergeți o căutare din Activitatea mea, în contul dvs. Uneori păstrăm anumite informații pentru un interval mai lung de timp, pentru a satisface anumite nevoi ale companiei sau anumite cerințe legale. Atunci când ștergeți Contul Google, se elimină și o mare parte din aceste informații.

Asevedeași