Comercializarea petrolului, Produse petroliere

comercializarea petrolului

comercializarea petrolului

Eni este o companie energetică integrată, implicată în explorarea, producția, transportul și comercializarea petrolului și gazelor naturale. Desfășurăm operațiuni în 71 de țări din întreaga lume. În acest sector, Eni este prezentă și comercializarea petrolului nivel european, deținând pachete de acțiuni în cadrul mai multor centre comercializarea petrolului rafinare, precum și activități pe piețele retail și en-gros din țările comercializarea petrolului Europa Centrală și de Est.

Transportul, distribuția și comercializarea produselor petroliere rafinate, depozitate în funcție de clientul final și tipul de produs, se realizează printr-o structură logistică extinsă și integrată, atât în Italia, cât și în străinătate. În cadrul Eni, activitățile comerciale en-gros în legătură cu produsele finite - respectiv cele care nu sunt vândute prin comercializarea petrolului rețelei de retail - își propun să valorifice necesitățile și oportunitățile pieței investind în primul rând în calitatea produselor și în relațiile cu clienții, în efortul de a crea relații stabile pe termen lung, inclusiv prin utilizarea inițiativelor de marketing direcționat.

comercializarea petrolului

Acesta este urmat de amestecuri din ce în ce mai grele de hidrocarburi: nafta nume dat benzinei înainte de îmbunătățirea ulterioarăkerosenul comercializarea petrolului comercializarea petrolului aeronave și motorina; și un al doilea pas blockchain cum să faci bani vid distilare atmosferică secundară sau în vid.

CONVERSIE Cele mai grele componente ale produselor petroliere care nu se pot evapora motorină grea și reziduuri sunt supuse unui proces de conversie numit cracare, pentru fabricarea unor produse finite analoge celor obținute prin distilare atmosferică: adică GPL, benzină și motorină.

comercializarea petrolului

Diferite tehnologii de conversie comercializarea petrolului utilizate la instalațiile de rafinare Eni, în special: reducerea vâscozității, dezasfaltare, gazificare, LC, finfing și o nouă tehnologie dezvoltată de Eni numită EST a se vedea detaliile de mai jos.

Tehnologia EST are avantajul de a converti în totalitate încărcăturile distilate și de a îmbunătăți reziduurile de distilare din petrolul brut greu și ultra-greu, precum și din resurse neconvenționale. Procesul de logistică Două procese logistice comercializarea petrolului sunt utilizate pentru transportul petrolului la rafinăriile Eni: un proces logistic primar, folosind o rețea comercializarea petrolului de conducte de petrol și un proces de aprovizionare, folosind cisterne de petrol pentru distanțe mai lungi.

comercializarea petrolului

Vânzarea și stocarea produselor finite, GPL și petrol brut, se realizează folosind un proces logistic secundar, pentru care Eni este unul dintre operatorii principali în Italia datorită rețelei sale de conducte deținute și gestionate direct și a comercializarea petrolului sistem de 15 depozite, distribuite pe întreg teritoriul țării. Operațiunile logistice ale Eni în Italia sunt organizate pe baza unei structuri centrale, cu trei zone principale prin monitorizarea și centralizarea fluxurilor de manipulare a produselor pentru a asigura o eficiență mai mare, în special în colectarea și procesarea comenzilor.

comercializarea petrolului

Procesul de distribuție cu amănuntul și en gros Procesul constă în mai multe etape: de la analiză și planificare la implementarea și controlul vânzărilor.

Întregul proces comercial al Eni este structurat pentru a garanta distribuția eficientă a combustibililor de calitate certificată, pentru a asigura satisfacția clienților și îmbunătățirea continuă a serviciului. Produsele din rafinării sunt distribuite prin două canale diferite: vânzare cu amănuntul și en-gros.

comercializarea petrolului

Asevedeași