Casa bitcoin

O familie și-a vândut toate bunurile pentru a investi în moneda bitcoin

casa bitcoin

XTB nu este o casă de schimb pentru monede virtuale. Suntem unul dintre brokerii lideri în Europa, oferind traderilor de retail acces instant la sute de piețe globale inclusiv CFD-uri cu suport pe monede virtuale, forex, indici, acțiuni, mărfuri și altele.

Noțiuni de bază despre Bitcoin

Ce înseamnă asta, mai exact? Spre deosebire de bursele pentru monede virtuale, entitățile grupului de capital XTB sunt supravegheate de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, inlusiv KNF și AFS în România.

casa bitcoin

Așadar, poți tranzacționa cu încrederea că fondurile tale sunt protejate. În al doilea rând, oferim CFD-uri cu suport pe monede virtuale Află ce sunt CFD-urileceea ce însemnă că nu este nevoie să le minezi. Pur și simplu investești și speculezi mișcările viitoare de preț fără să deții activul de bază.

casa bitcoin

Așa că dacă estimezi că acea monedă virtuală va crește, vei putea deschide o poziție long o poți cumpăra. Pe de altă casa bitcoin, dacă estimezi că o casa bitcoin virtuală va scădea în valoare, vei putea deschide o poziție short o vinzi.

Bitcoin CFD în oferta XTB

Procesul de deschidere a unui cont la XTB este simplu și rapid. Ceea ce merită subliniat este că durează mai puțin de 15 minute.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Casa is the safest, easiest way to secure your bitcoin. Built by a renowned team in bitcoin security, Casa exists so you never need to worry about your investment. No more worrying about hackers, accidents, disasters, seizure, or in-person threats.

Poți începe să tranzacționezi imediat după ce acest proces este finalizat și documentele tale sunt verificate! Dacă vrei să încerci una dintre platformele noastre și să-ți testezi strategia de tranzacționare, încearcă contul demonstrativ. Conturile demo sunt conturi temporare care utilizează fonduri virtuale și nu implică risc.

casa bitcoin

Poți încerca contul demo în platforma xStation de pe desktop, mobil smartwatch sau tabletă! Citește mai mult despre platformele noastre de casa bitcoin.

Language: ro Noțiuni de bază despre Bitcoin A folosi Bitcoin pentru a plăti şi a fi plătit este uşor şi accesibil pentru toată lumea. Cum să utilizezi Bitcoin Informează-te Bitcoin este diferit faţă de ce ştii şi foloseşti zi de zi. Înainte de a începe să foloseşti Bitcoin, sunt câteva lucruri ce casa bitcoin trebui ştiute pentru a folosi Bitcoin într-un mod sigur şi pentru a evita greşelile comune. Citește mai mult Alege portofelul tău Poţi avea un portofel Bitcoin în viaţa ta de zi cu zi folosind smartphone-ul tău sau poţi avea un portofel pentru plăţi online doar pe calculator. În orice caz, alegerea unui portofel poate fi făcută într-un minut.

Dacă ai deja un cont de tranzacționare și ai acces la una dintre platformele noastre, accesează casa bitcoin noastră educațională pentru a urmări un tutorial despre cum deschizi o tranzacție. Poți, de asemenea, învăța și alte caracteristici ale platformei noastre casa bitcoin pe alte piețe cât și elemente de analiză fundamentală și tehnică.

casa bitcoin

Ce autorități reglementează XTB? XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate.

Produsele derivate tranzacționabile în casa bitcoin oferite sunt riscante.

Pierderile pot depăși marja blocată. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

casa bitcoin

Începe să investești acum sau testează un cont demo fără riscuri.

Asevedeași