Simbolul arată

Fier: Călcare Simbourile pentru spălarea cu apă Simbolul arată simboluri indică spălatul de mână sau spălatul la maşina de spălat şi se pot combina unul cu altul pentru a da informaţii mai detaliate.

Simbol Specificație Informații, citiți textul de pe afișaj Atunci când unul dintre sistemele mașinii nu are comportamentul dorit, simbolul pentru informații se aprinde și un text se afișează pe afișajul pentru șofer. Simbolul pentru informații se poate aprinde și împreună cu alte sisteme. Eroare la sistemul de frânare Simbolul se aprinde când apare o eroare la frâna de parcare. Eroare ABS Dacă simbolul se aprinde, simbolul arată nu funcționează. Sistemul de frânare normal al mașinii funcționează în continuare, dar fără funcția ABS.

Important: linia indică întotdeauna necesitatea ca procesul de spălare să fie făcut pe modul delicat. Bazin cu X: nu spălaţi în apă.

Bazin cu mână: spălare de mână, clătire normală şi stoarcere blândă. Simbolurile curăţării chimice Următoarele simboluri sunt legate de curăţarea chimică şi pot fi combinate unele cu altele pentru a oferi informaţii mai detaliate.

ce este atingerea opțiunilor binare

Simbolurile pentru uscare Simbolurile sunt specificate de folosirea punctelor care pot apărea în interiorul cercului: un punct indică faptul că uscarea se face folosind programul delicat; două puncte indică uscarea normală.

Pătrat: haine ce pot fi uscate în uscător.

Haine ce simbolul arată pot fi uscate în uscător. Simbolurile sunt specificate de folosirea punctelor care pot apărea în interiorul fierului de călcat.

metode de calculare a opțiunilor

Fier: hainele pot fi călcate. A nu se călca Pot simbolurile de pe etichetele hainelor să ne ajute în alegerea programului corect de spălare?

Etichetele de pe haine pot indica setările pentru control și ajustare, cum ar fi: mişcarea aburului, numită de asemenea acţiune mecanică ce poate fi normală sau scăzutăclătirea temperatură normală sau redusă şi acţiunea centrifugă normală sau scurtă.

cum să bateți în tranzacționare

În funcţie de setarea procesului de spălare, este necesar să se facă referire la simboluri şi la linia care poate apărea sub bazin şi care indică tipul ideal de program. Să vedem diferitele tipuri de linii: nicio linie: hainele pot fi spălate la viteză maximă, folosind programul pentru bumbac.

câștigurile din criptomonede

Acţiune mecanică normală, clătire şi stoarcere normale. Acţiune mecanică redusă, clătire la termperatură scăzută şi stoarcere redusă. Pentru fiecare simbolul arată de material este bine să se evite temperaturile excesive, ţinând cont de următoarele reguli simple: bumbacul colorat trebuie spălat separat hainele căptuşite şi mătasea trebuie să fie curățate întotdeauna uscat.

unde și cum să investească pentru a câștiga bani rapid

De asemenea, lâna se poate deforma dacă este atârnată, deci este recomandată întinderea hainelor din lână şi îndepărtarea lor de sursele de căldură. Urmând instrucţiunile noastre, vă veţi putea păstra hainele noi mai mult timp iar momentul spălării va fi unul de răsfăţ pentru hainele noastre şi nu va mai fi un joc periculos, asemănător Ruletei Ruseşti!

Pictogramele de stare și simbolurile de pe iPhone Află ce semnifică pictogramele de stare și simbolurile din partea de sus a ecranului.

Asevedeași