Rezervare opțiune. Account Options

rezervare opțiune

Indiferent rezervare opțiune mergi, asigură-te că Uberul tău este acolo atunci când ai nevoie de el.

Newsweek LIVE Cum pot fi recuperați banii plătiți pe biletele de avion?

Tot ce trebuie să faci este să programezi cursa ta: spune-ne ora la care vrei să pleci și locul de unde vrei să fii preluat și noi ne ocupăm de restul.

Îți vom trimite un reminder înainte de cursă, iar tu scapi de griji și ești sigur că vei ajunge la timp, indiferent de destinație!

rezervare opțiune

Iar dacă folosești Uber pentru a te deplasa prin București, primăvara aduce vești bune pentru tine: am extins zonele rezervare opțiune care poți folosi funcționalitatea de programare a curselor. Cu doar câteva apăsări de buton, poți programa o cursă cu până la 30 de zile înainte de data plecării ca să fii sigur că ajungi la timp și că mașina ta este acolo atunci când e timpul să pleci.

rezervare opțiune

Cum funcționează? Introdu locul de preluare și destinația către care te îndrepți În ecranul următor alege opțiunea Uber preferată apăsând pe ea momentan opțiunea de programare a curselor este disponibilă doar pentru uberX și uberSELECT Metoda de plată este selectată rezervare opțiune. Această estimare de tarif este realizată luând în considerare condițiile de trafic și vreme din momentul efectuării programării.

rezervare opțiune

Poți anula această cursă în orice moment înainte ca șoferul tău partener să plece către tine Îți vom trimite notificări cu 24 de ore și respectiv cu 30 de minute înainte de cursa programată, precum și în momentul în care șoferul partener a plecat către adresa de preluare. Aceasta este disponibilă în majoritatea cartierelor bucureștene, urmând ca în lunile următoare să fie lansată și în restul orașului, precum și în celelalte orașe în care serviciul Uber este operațional Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara Utilizatorii care se află într-o zonă în care nu este disponibilă funcționalitatea de programare a curselor nu vor avea rezervare opțiune această opțiune în aplicație Funcționalitatea de programare a curselor nu este disponibilă pentru preluările de la Aeroportul Internațional Henri Coandă Aplicația îți va oferi un interval de 15 minute în care mașina va ajunge la adresa de preluare stabilită Tariful dinamic se aplică pentru cursele programate la fel ca și pentru rezervare opțiune comandate, în funcție de cerere și condițiile de trafic Politicile standard de anulare ale Uber se aplică și în cazul curselor programate.

Astfel, poți anula cursa ta programată fără a plăti nici un fel rezervare opțiune taxă înainte ca șoferul partener să plece către adresa de preluare stabilită.

rezervare opțiune

Dacă vei anula la 5 minute după ce mașina a pornit către tine, vei achita tariful standard de anulare 6 lei pentru uberX și rezervare opțiune lei pentru uberSELECT Cursele programate nu sunt diferite pentru video ușor de câștigat bani parteneri.

Aplicația monitorizează în permanență timpul estimat până la sosire și face comanda automat la momentul potrivit. Astfel, șoferul partener situat cel mai aproape va fi trimis către tine Programează-ți cursa rezervare opțiune Uber acum pentru o călătorie fără griji!

rezervare opțiune

Postat de Irina Categorie: Promoții Distribuie această postare.

Asevedeași