Proprietățile opțiunii

Configurarea opţiunilor avansate

Afişare Etichetă Necesar: Implicit, eticheta va corespunde numelui afișat al coloanei.

Alegeţi limba

Puteți înlocui proprietățile opțiunii nume pentru formular, prin introducerea unei etichete diferite aici. Afișare proprietățile opțiunii în formular Puteți alege ca eticheta să nu se afișeze deloc. Comportament câmp Specificați comportamentul la nivel de coloană utilizând casetele de selectare. Ce este un simbol simplu Acest lucru va preveni eliminarea accidentală a coloanelor din formular.

Proprietăți comune ale coloanei în exploratorul de soluții

Acest lucru va împiedica orice configurație pe care ați aplicat-o coloanei, cum ar fi împiedicarea ștergerii rutinelor de tratare pentru evenimente, în cazul în care coloana a fost eliminată. Pentru a elimina această coloană, o persoană care particularizează sistemul ar trebui să proprietățile opțiunii mai întâi această setare. Vizibilitate Afișarea coloanei este opțională și poate fi controlată folosind scripturi. Mai multe informații: Opțiuni de vizibilitate Disponibilitate Alegeți dacă doriți ca fila să fie disponibilă pe telefon.

Formatare Selectați numărul de câmpuri pe care le ocupă controlul Când secțiunea care conține coloana are mai mult de o coloană, puteți seta proprietățile opțiunii pentru a ocupa până la numărul de coloane ale secțiunii. Detalii Nume afișat, Nume și Descriere Aceste coloane numai în citire sunt pentru referință.

Faceți clic pe butonul Editare pentru accesul convenabil la definiția coloanei, dacă doriți să o editați. Fiecare instanță a unei coloane din formular are o proprietate de nume, astfel încât se poate face referire la acestea în scripturile de formulare, dar acest nume este gestionat de către aplicație.

proprietățile opțiunii

Prima proprietățile opțiunii a coloanei este numele coloanei, specificat când a fost creată. Informații suplimentare: Creare și editare coloane Pentru fiecare timp suplimentar în care o coloană este inclusă într-un formular, numele adaugă la urmă un număr începând cu 1.

Notă: Valoarea coloanei Descriere oferă textul sfatului ecran pentru coloană, atunci când oamenii trec cursorul peste acesta. Evenimente Biblioteci de formulare Specificați orice resurse web JavaScript proprietățile opțiunii vor fi utilizate în coloana OnChange rutina de tratare a evenimentului.

proprietățile opțiunii

Rutine de tratare a evenimentelor Configurați funcțiile din bibliotecile de formulare care ar proprietățile opțiunii să fie apelate pentru evenimentul de coloană OnChange. Mai multe informații: Configurați rutina de tratare a evenimentelor Reguli de business Reguli de business Vizualizați și gestionați regulile de business care fac proprietățile opțiunii la această coloană.

Infromații suplimentare: Crearea regulilor de proprietățile opțiunii și a recomandărilor Controale Adăugați controale și specificați disponibilitatea acestora pe web, pe telefon și pe tabletă.

Pașii următori.

proprietățile opțiunii

Asevedeași