Parametrii opțiunilor. Adăugarea parametrilor de filtrare într‑o acțiune de găsire sau filtrare

Despre parametrii URL - Google Ads Ajutor

Adăugarea parametrilor de filtrare în acțiunile de găsire și filtrare din Scurtături După ce adăugați o acțiune de parametrii opțiunilor sau de filtrare în scurtătură, activați parametrii de filtrare din acțiune pentru a restrânge setul de date colectat de acțiune.

opțiuni binare pariu minim 1 cent

Apăsați pe oricare dintre termenii colorați, apoi apăsați pe o opțiune din listă pentru a personaliza expresia parametrii opțiunilor filtrare. Pentru a adăuga mai mulți parametri de filtrare, repetați pașii 2—3.

lucrați cu o placă de opțiuni

Sortarea și limitarea rezultatelor parametrilor de filtrare Acțiunile de găsire și de filtrare includ, de asemenea, parametri pentru ordonarea rezultatelor și pentru limitarea numărului de rezultate colectate în operația de filtrare. Atunci când lucrați cu un volum mare de conținut sau interogări extinse în acțiunile de găsire și de filtrare, performanța unei scurtături poate fi afectată dacă este executată din widgetul Scurtături sau din Apple Watch.

În asemenea cazuri, plasați o acțiune "Continuare scurtătură în aplicație" pentru a comuta la aplicația Scurtături sau încercați să folosiți filtre mai specifice, care să limiteze numărul de rezultate posibile.

cum poți face o afacere rapidă și câștigi bani

În anumite țări sau regiuni, nu sunt disponibile unele aplicații, servicii și tipuri de conținut.

Asevedeași