Optiuni pdf, Magazinul web Chrome

Depanarea tipăririi de PDF-uri în Acrobat și Reader

Ajutor Ne pare rău Vă rugăm să încercați o altă optiuni pdf.

optiuni pdf

Dacă compresia maximă nu o poate micșora, este posibil ca fișierul original să fie deja foarte bine comprimat. Îmi pare rău.

optiuni pdf

Ne pare rău, nu putem încărca mai multe fișiere simultan Puteți optiuni pdf adăugați un singur fișier odată. Versiunea desktop nu necesită conexiune la Internet, suportă procesarea în lot și fișiere mai mari. Veți fi surprins când un fișier PDF mare este comprimat într-un fișier mai mic, fără a pierde multe detalii.

Un echilibru excelent între dimensiunea fișierului și calitate Puteți alege opțiunea de comprimare după cum doriți.

Nici o descărcare, nu este necesară înregistrarea. Extrageți toate elementele din PDF în Word. Integrați-vă cu Google Drive și Dropbox. Contra: Reclame Opțiunea 2. Google Docs nu este doar un cititor și procesor online de cuvinte, dar poate fi folosit și ca convertor de documente online.

Este recomandat să încercați opțiunea implicită la început, de obicei poate face PDF mai mic și păstra imagini de înaltă calitate. Dacă nu funcționează conform așteptărilor, puteți comprima din nou PDF-ul cu alte opțiuni fără a încărca din nou fișierul.

optiuni pdf

Serviciu de comprimare PDF sigur și gratuit Confidențialitatea dvs. Fișierul este încărcat prin rețea SSL criptată și fișierele dvs. Nu este necesară înregistrarea sau calitatea de membru, încărcați fișierul în mod anonim.

optiuni pdf

Reduceți PDF în cloud gratuit Funcționează ca o magie în browserul web, nu trebuie să instalați niciun software pentru sarcina de comprimare a fișierelor. Funcționează pe orice platformă optiuni pdf dispozitiv. Puteți utiliza acest serviciu gratuit pentru totdeauna.

Cum se poate comprima PDF online? Selectați o opțiune de comprimare.

Cum se convertesc XLS / XLSX în PDF (5 opțiuni)

Este recomandat să încercați compresia medie la început, puteți încerca alte opțiuni dacă dimensiunea fișierului nu este suficient de mică. După ce ați terminat, puteți vedea dimensiunea fișierului după comprimare și puteți descărca fișierul comprimat.

Urmareste-ne pe.

optiuni pdf

Asevedeași