Optimizarea opțiunilor, Boost+ - Aplicatii - HTC SUPPORT | HTC România

Alegeți opțiunile de partajare în rețea pentru Optimizarea distribuirii

Atingeți continuu pentru a selecta mesajul. Atingeți o acțiune din listă. Pe iOS Atingeți mesajul pentru a-l deschide. Atingeți punctele de suspensie Actualizarea notificărilor pentru anumite conturi de e-mail Deschideți aplicația Outlook. Modificați conturile de e-mail pentru care doriți să vedeți notificările.

V-a fost de ajutor această informație?

Actualizarea notificărilor dispozitivelor pentru aplicația Outlook Pe dispozitivul dvs. Defilați în jos în lista de aplicații în Outlook.

  • Optimizarea distribuirii în Windows 10
  • Optimizarea licențelor (SLO) – IPR-Insights License Consulting
  • Configurați un cont de e-mail Office în Outlook pentru iOS sau Android - Outlook pentru iOS
  • Ce este optimizarea? - AdSense Ajutor
  • Boost+ - Aplicatii - HTC SUPPORT | HTC România
  • Opțiunea denis dubina

Actualizați modul în care doriți să primiți notificări. Acest lucru înseamnă că indiferent ce pagină din ecranul de pornire sunteți, aplicația Outlook va fi întotdeauna la 1 clic distanță.

Aveți nevoie de ajutor?

Țineți degetul pe pictograma aplicației Outlook. Notă: Dacă trebuie să faceți loc, țineți degetul pe o altă aplicație din Dock și glisați-l pe ecranul de pornire. Adăugarea widgetului calendar Outlook vă ajută să obțineți agenda pentru ziua respectivă. Veți putea întotdeauna să vedeți evenimentele viitoare dintr-o privire!

castiga bani peste vara modul în care câștigă modelul

Pe Android Țineți degetul pe un spațiu gol din ecranul de pornire. Atingeți widgeturile din partea de jos a ecranului.

Setați limitele lățimii de bandă

Trageți cu degetul până când găsiți grupul Outlook. Atingeți continuu widgetul agendă Outlook și mutați-l în locul dorit din ecranul de pornire.

Alegeți setările și atingeți OK. Apoi glisați bordurile widgetului la dimensiunea care vă place. Pe iOS Trageți cu degetul în jos din partea de sus a ecranului pentru a doborî centrul de notificare.

Alegeți opțiunile de partajare în rețea pentru Optimizarea distribuirii

Trageți cu degetul spre dreapta pentru a vizualiza widgeturile și defilați în partea de jos. Atingeți Editare.

Windows 10 Mai multe Mai puțin Windows 10 utilizează optimizarea livrărilorun Downloader bazat pe cloud, pentru a descărca actualizările Windows, aplicațiile din magazin și alte produse Microsoft. Pentru a obține aceste fișiere optimizarea opțiunilor PC în mod rapid și fiabil, Optimizarea distribuirii identifică cea mai bună sursă pentru descărcare și optimizează dinamic lățimea de bandă utilizată de PC în acest proces. Ca întotdeauna, dvs.

Atingeți Efectuat. Puteți să vă accesați widgeturile cu ușurință, trăgând cu degetul în jos sau trăgând cu degetul spre partea stângă a ecranului de acasă. Evitați aglomerarea pe ecranul telefonului sau tabletei ascunzând aplicațiile de e-mail și calendar neutilizate care vă sunt asociate cu telefonul.

câștigați bitcoin pe lună cum să faci bani recenzii online

Pe Android Țineți degetul pe aplicațiile de e-mail native, cum ar fi Gmail sau calendar. Glisați-o în pictograma Coș de gunoi care spune Eliminare în partea de sus a ecranului. Notă: nu îţi face griji! Acest lucru nu șterge aplicația, pur și simplu o elimină din ecranul de pornire.

Vă mulțumim pentru feedback!

Puteți oricând să-l adăugați din nou mai târziu. Pe iOS Țineți degetul pe aplicațiile de e-mail native, cum ar fi mail sau calendar.

câștigurile pe scrisori pe internet căutare câștiguri pe internet

Atunci când aplicațiile tremură, glisați una deasupra celeilalte pentru a crea un folder nou. Optimizarea opțiunilor castiga relnk online optimizarea opțiunilor acest lucru, este ușor să ștergeți spațiul din ecranul de pornire, deoarece Apple nu vă permite să ascundeți sau să eliminați aceste aplicații.

Vedeți conversații și notificări din contactele Preferate Acum puteți să optimizarea opțiunilor persoanele de contact ca preferate optimizarea opțiunilor a vedea mai întâi notificările și conversațiile care implică aceste persoane de contact.

Pentru a optimizarea opțiunilor o persoană de contact ca preferată, deschideți fișa de profil a acestuia, apoi selectați stea în partea din stânga sus a cărții de vizită.

cum să faci bani fără să te strecoare investiții binare opțiuni binomo

După ce aveți una sau mai multe persoane de contact preferate, puteți să selectați un cont de e-mail din bara laterală a contului pentru a vedea toate conversațiile recente cu persoanele de contact preferate afișate înaintea celorlalte mesaje. Notă: Această caracteristică optimizarea opțiunilor funcționează în vizualizarea toate conturile. Puteți să setați notificări pentru persoanele de contact preferate, precum și să le glisați și să le fixați pentru a modifica ordinea în care sunt afișate.

Aveți nevoie de mai mult ajutor?

Actualizarea aplicației Outlook la cea mai recentă versiune înseamnă că obțineți toate remedierile de erori, actualizările de securitate și caracteristicile noi pe care trebuie să le fiți productiv.

Puteți să actualizați aplicația mobilă Outlook din magazinul de aplicații al dispozitivului.

face bani pe internet cum să intri evaluarea strategiilor de tranzacționare a opțiunilor binare

Căutați Microsoft Outlook. Atingeți Actualizare.

Notă: Dacă scrie deschis în loc de actualizare, atunci sunteți deja în cea mai recentă versiune de Outlook pentru Android. Atingeți actualizări în bara din partea de jos.

Defilați la Microsoft Outlook și atingeți Actualizare. Notă: Dacă scrie deschis în loc de actualizare, atunci sunteți deja în cea mai recentă versiune de Outlook pentru iOS. Aveți nevoie de ajutor?

Asevedeași