Opțiuni sus

Afișarea sau ascunderea panglicii în Office - Asistență Office

pe ce poți investi și câștiga

Afișarea opțiunilor pentru panglică În colțul din dreapta sus, selectați pictograma Opțiuni de opțiuni sus pentru panglică. Alegeți o opțiune pentru panglică: Afișați filele și comenzile păstrează toate filele și comenzile din panglică vizibile tot timpul. Afișare tabulatori afișează doar filele din panglică, astfel încât să vedeți mai mult din document și să comutați rapid între File.

opțiunea ratei dobânzii

Ascunderea automată a panglicii ascunde panglica pentru cea mai bună vizualizare a documentului și afișează doar panglica atunci când selectați mai multe sau apăsați tasta alt. Dacă opțiuni sus nu este vizibilă deloc Dacă panglica nu este vizibilă deloc nu se afișează fileînseamnă că ați setat-o probabil la Ascundere automată.

câți bani se pot pune pe opțiuni binare

Selectați mai multe din partea din dreapta sus a ecranului. Aceasta va restaura temporar panglica.

cine câștigă bani în plus cum

Atunci când reveniți la document, panglica va fi ascunsă din nou. Pentru a păstra panglica afișată, selectați una dintre opțiunile de afișare de mai sus. Consultați și Particularizarea panglicii în Office Suportul pentru Office s-a încheiat la 13 octombrie Faceți upgrade la Microsoft pentru a lucra oriunde, de pe orice dispozitiv, beneficiind în continuare de asistență.

opțiunile binare sunt interzise de lege

Faceți upgrade acum Minimizarea panglicii Puteți minimiza panglica dacă trebuie să vedeți o porțiune mai mare din documentul pe care îl creați. Pentru opțiuni sus restrânge panglica, selectați săgeata pentru a minimiza panglica din partea dreaptă sus.

cum să faci bani buni în țară

Pentru a vedea din nou panglica, selectați săgeata din nou. Consultați și Particularizarea panglicii în Office Notă:  Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități.

Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Ne puteți spune dacă informațiile au fost utile?

  • Ce fel de companie de brokeraj este potrivită pentru o strategie de opțiuni binare de 10 USD?
  • Noutăți despre tranzacționare la bursă
  • Afișarea sau ascunderea panglicii în Office - Asistență Office
  • Daţi clic pe OK în partea de jos pentru a salva modificările.
  • Setați Google ca pagină de pornire – Google
  •  Ничего серьезного, - ответила Сьюзан, хотя вовсе не была в этом уверена.
  • Мне не успеть!» Но когда шестерни разомкнулись, чтобы включилась другая их пара, автобус слегка притормозил, и Беккер прыгнул.

Aici se află articolul în limba englezăca referință.

Asevedeași