Opțiuni energetice

Economie UE: două opţiuni pentru firmele energetice de separare a producţiei de distribuţie Uniunea Europeană, care doreşte o deschidere şi mai mare a pieţei energetice europene, va oferi două alternative radicale grupurilor europene pentru a-şi separa diviziile de producţie şi distribuţie de energie.

cum să supraviețuiești pierderilor tranzacționate

Producătorii de elctricitate, în curând diferiţi de furnizori Textul directivei, prezentat de France Presse, se concentrează pe ideea deja cunoscută a Comisiei Europene: dizlocarea concentrării verticale a anumitor grupuri energetice ale Uniunii Europene, care îşi desfăşoară activitatea atât în domeniul producţiei de electricitate şi gaze naturale, cât şi în sectorul distribuţiei.

Dacă un producător european de energie deţine propria reţea de transport, va putea, conform autorităţilor de la Bruxelles, să fie confruntat cu două posibilităţi: cedarea acestei reţele sau divizarea opțiuni energetice celor două activităţi.

opțiunile binare ajung din urmă

În acest caz, compania va trebui să pună bazele unei reţele de transport care să funcţioneze total independent. Astfel, nu vor mai putea fi luate decizii strategice privind opțiuni energetice grupului.

alegerea unui comerciant pentru opțiunile binare

Directiva adaugă însă o clauză de reciprocitate. Aceasta stipulează că executivul european va putea să se opună pătrunderii pe pieţele Uniunii Europene a grupurilor energetice non-europene care nu se vor supune acestor reglementări.

modalități de a tranzacționa 60 de secunde pe o opțiune

Această frază ar putea viza direct gigantul rus Gazprom, care nu îşi ascunde apetitul pentru piaţa europeană. Comisia Europeană va prezenta acest proiect opțiuni energetice lege, care poate fi încă modificat, la data de 19 septembrie.

diagramă precisă pentru opțiuni binare

Data

Asevedeași