Opțiune săptămânală, Particularizarea înregistrării săptămânale de timp

Tip Stare intrare Secțiunea Dimensiuni nu permite editarea inline. Această secțiune este susținută de o vizualizare care permite adăugarea de câmpuri particularizate la grila de introducere săptămânală a timpului. Durată Secțiunea Durată afișează zilele săptămânii ca anteturi de coloană. Această secțiune permite editarea inline. După ce se creează un rând de introducere de timp care are dimensiuni corespunzătoare, utilizatorii pot introduce rapid, inline, cantitatea de timp pe care au cheltuit-o pe aceste dimensiuni.

Creați o înregistrare nouă de timp Pentru a crea o nouă înregistrare de timp în grila de introducere a timpului, selectați Opțiune săptămânală. Apare caseta de dialog Creare rapidă înregistrare de timp. În această casetă opțiune săptămânală dialog, utilizatorii pot opțiune săptămânală data înregistrării de timp, apoi introduc date pentru dimensiunile Proiect, Activitate proiect, Rol și Durată în minute, ore sau zile, tastând h, m, sau d, împreună cu numărul.

Utilizatorii pot introduce, de asemenea, o descriere și comentarii care pot fi partajate extern pentru înregistrarea de timp. Când utilizatorii salvează modificările, valorile pe care le-au introdus pe dimensiuni apar în secțiunea Dimensiuni.

Creați o înregistrare nouă de timp

Informațiile privind durata pe care le-au introdus în câmpul Durată apar la data pentru care a fost creată înregistrarea de timp. Câmpurile de căutare sunt opțiune săptămânală de vizualizări de sistem.

De exemplu, după ce un utilizator intră într-o Activitate proiect, câmpul este setat la vizualizarea Copiere în mod implicit. Pentru a crea înregistrări de timp pentru activități care nu sunt atribuite unui utilizator, selectați Schimbare vizualizare în caseta de dialog câștigați 2020 online, apoi selectați vizualizarea Toate sarcinile de proiect active.

Editați o înregistrare de timp Detaliile din opțiune săptămânală câmpuri din pagina de introducere de timp, precum Descriere și Comentarii externe, nu sunt afișate în grila de introducere săptămânală a opțiune săptămânală.

În schimb, un mic indicator triunghiular apare în celulele de durată care au aceste detalii suplimentare. Selectați celula, apoi selectați Editare detalii pentru a vizualiza datele în panoul de Editare rapidă. Pentru a edita sau actualiza detaliile pentru o anumită înregistrare de timp care nu face parte din grila săptămânală de introducere de timp, utilizatorii trebuie să deschidă Panoul de editare rapidă.

Copierea unei înregistrări de timp După ce a fost creat primul rând de înregistrare de timp, utilizatorii pot selecta Copiere opțiune săptămânală pentru a copia întregul rând pe un rând nou. Atunci când un rând este copiat în acest fel, dimensiunile și duratele sunt, de asemenea, copiate. Utilizatorii pot selecta, de asemenea, Editare rând pentru a actualiza inline valorile de dimensiune și duratele în secțiunea Durată.

Deschideți o înregistrare de timp Pentru a sprijini introducerea optimă și rapidă în cele mai proeminente câmpuri, grila săptămânală de introducere a timpului afișează un subset de dimensiuni și durate de timp selectate.

Pentru a vizualiza toate detaliile unei singure introduceri de timp, sub Editare intrare, selectați Deschidere. Remiteți o înregistrare de timp Utilizatorii pot remite o singură înregistrare de timp sau un grup de înregistrări de timp selectând un bloc de celule sau un rând întreg de introducere de timp, apoi selectând Remitere.

Guretruck - Noutăți

Înregistrările de timp remise apar ca înregistrări în curs de aprobare pe pagina Aprobare a aprobatorilor. După ce înregistrările de timp sunt remise cu succes, ele nu pot fi editate.

opțiune săptămânală

Retrageți o înregistrare de timp Puteți retrage înregistrările de timp pe care le-ați remis. Puteți retrage o singură înregistrare, un bloc de înregistrări de timp sau un întreg rând de înregistrări de timp. Intrările de timp retrase sunt disponibile pentru resurse pentru editare.

Articole similare

Stare înregistrare timp Noilor înregistrări de timp li se atribuie automat un statut Proiect. Când este depusă o înregistrare de timp, starea este actualizată la Trimis. Când o înregistrare de timp depusă este aprobată, starea este actualizată la Opțiune săptămânală. Dacă o înregistrare de timp opțiune săptămânală respinsă, starea este actualizată la Returnat, iar înregistrarea opțiune săptămânală disponibilă pentru corectare și retransmitere.

Numai înregistrările de timp cu starea Proiect pot fi șterse. Vizualizați comentarii de respingere Atunci când o înregistrare de timp este respinsă de un aprobator, aprobatorul poate adăuga comentarii de respingere pentru a ajuta resursa să înțeleagă motivul respingerii.

  • Scopul programului este de a încuraja utilizatorii care folosesc numerar să își introducă un card în aplicație.
  • Erori binare
  • Tranzacționarea sistemului este

Pentru a vizualiza comentariile de respingere pentru o înregistrare de timp, selectați Deschidere înregistrare. Comentariile de respingere vor fi afișate în cronologie. În cronologie, resursa poate răspunde la comentariile de respingere înainte de a remite înregistrarea. Copiați săptămâna După ce au fost create câteva înregistrări de timp, utilizatorii pot selecta Copiere săptămână pentru a crea în bloc înregistrări de timp suplimentare.

Apare caseta opțiune săptămânală dialog Copiere. În secțiunea De la perioada, utilizați câmpurile Data de început și Data de sfârșit pentru a defini intervalul de date din care să copiați înregistrările de timp. În secțiunea La perioadă, în câmpul Data de început, specificați data opțiune săptămânală care să creați înregistrări de timp.

  • În prezent, șase ţări europene sancționează efectuarea odihnei săptămânale normale în cabină, iar amenzile pot depăși 2.
  • Cum ai câștigat primii tăi bani
  • Unde fac bani buni

Apoi selectați Copiere. Import Același proces de bază este utilizat pentru importul din rezervări, misiuni și schimburi. Utilizatorii pot specifica intervalul de date din care se importă rezervările. Apoi, aceștia trebuie să aleagă în mod explicit rezervările care ar trebui să fie copiate în înregistrările de opțiune săptămânală în schiță.

În versiunea anterioară, înregistrările de timp sugerate apăreau în grilă și în calendar și se pierdeau atunci când sesiunea era reîmprospătată. Extensibilitate Adăugați câmpuri particularizate care au căutări la alte entități Există trei pași principali pentru adăugarea unui câmp particularizat la grila de intrare de timp săptămânală.

Adăugați câmpul particularizat la caseta de dialog Creare rapidă. Configurați grila opțiune săptămânală a afișa câmpul particularizat. Adăugați câmpul particularizat fie la rândul de flux de activități de editare, fie la fluxul de activități de editare a celulei, după caz.

Particularizarea înregistrării săptămânale de timp | Microsoft Docs

De asemenea, trebuie să vă asigurați că noul câmp are validările necesare în fluxul de activitate de editare a rândului sau celulei. Ca parte a acestui opțiune săptămânală, trebuie să blocați câmpul, pe baza stării înregistrării opțiune săptămânală timp.

Adăugați câmpul particularizat la caseta de dialog Creare rapidă Trebuie să adăugați câmpul particularizat în caseta de dialog Creare introducere rapidă a înregistrării de timp.

Configurați grila pentru a afișa câmpul particularizat Există două modalități pentru adăugarea unui câmp particularizat la grila de introducere de timp săptămânală. Prima opțiune este să particularizați Vizualizarea înregistrărilor mele săptămânale și să adăugați câmpul particularizat la acesta. Aveți posibilitatea să alegeți poziția și dimensiunea câmpului particularizat din grilă editând acele proprietăți în opțiune săptămânală. A doua opțiune este să creați o nouă vizualizare de înregistrare de timp personalizată și să o setați ca vizualizare implicită.

Despre opțiunea CASH – Uber Blog

Această vizualizare ar trebui să conțină câmpurile Descriere și Comentarii externe, în plus față de coloanele pe care doriți să le aveți în grilă. Aveți posibilitatea să alegeți poziția, dimensiunea și ordinea implicită de sortare a grilei editând acele proprietăți în vizualizare.

Apoi, configurați controlul particularizat pentru această vizualizare, astfel încât să fie un control Grilă introducere timp. Adăugați acest control la vizualizare și selectați-l pentru web, telefon opțiune săptămânală tabletă. Apoi, configurați parametrii pentru grila de introducere de timp săptămânal.

LOVESCOPE TAUR- DECEMBRIE 2020

Aveți posibilitatea să particularizați aceste câmpuri pentru a adăuga sau elimina starea doar în citire sau pentru a utiliza o altă experiență bazată pe sarcini TBX pentru editarea opțiune săptămânală sau a celulelor. Aceste câmpuri trebuie să fie legate la o valoare statică. Adăugați câmpul particularizat la fluxul de activități de editare corespunzătoare Paginile TBX care sunt utilizate pentru editare pot fi găsite în Procese.

Paginile implicite sunt Project service - Editare rând înregistrare timp și Project service - Editare înregistrare timp. Aveți posibilitatea fie să editați aceste pagini implicite, fie să creați noi pagini TBX particularizate. Notă Ambele opțiuni vor elimina unele filtrări predefinite pe entitățile Proiect și Sarcină proiect, astfel încât toate vizualizările de căutare pentru entități vor fi vizibile. În mod implicit, numai vizualizările de căutare relevante sunt vizibile.

opțiune săptămânală

Trebuie să determinați fluxul de activitate corespunzător pentru câmpul particularizat. Cel mai probabil, dacă opțiune săptămânală href="http://traficgratuit.ro/ctiguri-list-bitcoin.php">câștiguri listă bitcoin adăugat câmpul la grilă, acesta ar trebui să meargă fluxul de activități de editare câmp care este utilizat pentru câmpurile care se aplică la întregul rând de înregistrări de timp.

În cazul în care câmpul particularizat are o valoare unică în fiecare zi, ar fi un câmp particularizat pentru Ora de sfârșit, acesta ar trebui să meargă în fluxul de activități opțiune săptămânală editare a celulei. Pentru a adăuga câmpul particularizat la un flux de activitate, glisați un element Câmp în poziția corespunzătoare din pagină, apoi setați-i proprietățile. Setați proprietatea Sursă la Înregistrare timp și setați proprietatea Câmp de date la câmpul particularizat.

opțiune săptămânală

Proprietatea Câmp specifică numele afișat pe pagina TBX. Selectați Aplicare pentru a vă salva modificările la câmp. Selectați apoi Actualizare pentru a vă salva modificările pe pagină.

Vă mulțumim pentru fiecare moment în care ne-ați fost alături cu un Shake! De la surprize săptămânale, la super experienţe cu gașca Descarcă aplicația Vodafone Shake Activează-ți surprizele săptămânale și strânge Shakes Schimbă Shakes pentru șanse la experiențe super cool Ca opțiune săptămânală strângi cât mai multe șanse, bucură-te în fiecare săptămână de surprizele gratuite Oferte Vodafone Activeaza saptamanal optinua de 10 GB ca sa nu ramai pana de net! Activeaza saptamanal optiunea Music si asculti toate melodiile si artistii preferati fara sa-ti mai faci griji cu netul consumat!

Pentru a utiliza o nouă pagină particularizată TBX în schimb, creați un proces nou. Setați categoria opțiune săptămânală Flux de business, setați entitatea la Înregistrare timp și setați tipul de proces de afaceri la Executare proces ca flux de activități. Sub Proprietăți, proprietatea Nume de pagină trebuie setată la numele afișat pentru pagină.

comentarii

Adăugați toate câmpurile relevante la pagina TBX. Salvați și activați procesul și apoi actualizați proprietatea de control particularizat pentru fluxul de activități relevant opțiune săptămânală valoarea Nume în proces. Adăugați noi tranzacționarea graficului cu opțiuni binare set de opțiuni Pentru a adăuga valori set de opțiuni la un câmp predefinit, deschideți pagina de editare pentru câmp, apoi, sub Tip, selectați Editare lângă setul de opțiuni.

Apoi, adăugați o opțiune săptămânală opțiune care are o etichetă și o culoare particularizate. Dacă doriți să adăugați o nouă stare de înregistrare de timp, câmpul predefinit este Stare înregistrare, nu Stare. Desemnați o nouă stare de înregistrare de timp ca doar în citire Pentru a desemna o nouă stare de înregistrare de timp ca doar în citire, adăugați noua valoare a înregistrare de timp numărul, nu eticheta la proprietatea listă de stare doar în citire.

Partea editabilă a grilei de înregistrare de timp va fi blocată pentru rândurile care au starea nouă. Apoi, adăugați reguli de afaceri pentru a bloca toate câmpurile de pe paginile TBX Editare rând introducere timp opțiune săptămânală Editare înregistrare timp.

Puteți accesa regulile de business pentru aceste pagini deschizând editorul flux de business pentru pagină, apoi selectând Reguli de afaceri. Aveți posibilitatea să adăugați starea nouă la condiția din regulile de business existente sau să adăugați o nouă regulă de business pentru noua stare. Puteți accesa regulile de business pentru o pagină TBX deschizând editorul flux de business pentru pagină, apoi selectând Reguli de business.

Aveți posibilitatea să editați regulile de business existente sau să adăugați o nouă regulă de business. Pentru validări și mai personalizate, puteți utiliza o regulă de business pentru a executa JavaScript.

Validări insert Ar trebui să utilizați validările de insert pentru orice validări care necesită mai mult context opțiune săptămânală este disponibil într-o singură înregistrare de intrare de timp sau pentru orice validări pe care doriți să executați pe actualizările inline în grilă.

Pentru a finaliza validarea, creați un insert particularizat pe entitatea de Înregistrare timp. Important În prezent, o problemă cunoscută pe paginile TBX împiedică utilizatorii să corecteze informațiile și să re-selecteze Efectuat atunci când o actualizare nu reușește o validare de insert. Ca o soluție, configurați validări de regulă de business pentru a preveni această situație cât mai mult posibil. Această pagină este utilă?

Asevedeași