Opțiune deschisă. Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing

opțiune deschisă
Puteţi dezactiva această opţiune în setările telefonului. Puede desactivar esta opción en sus ajustes del teléfono. Puteți găsi această opțiune privind recenta actualizare Kik. Usted puede encontrar esta opción en la reciente actualización Kik. Daca vreți sa continuam

Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing Modificarea, întreruperea sau eliminarea unei liste de remarketing După ce creați și testați lista de remarketing, o puteți modifica dacă doriți să vă asigurați că opțiune deschisă sau serviciile dvs. Puteți, de asemenea, să întrerupeți vizarea listei de către un grup de anunțuri sau să o eliminați din acesta.

Modificarea unei liste de remarketing Puteți să modificați listele de remarketing create manual, dar nu și pe cele create automat de Google Ads. De exemplu, puteți să modificați numele listei ori durata de apartenență sau să închideți lista.

Cum creezi o climogramă ( grafic combinat - bare și linii) în Microsoft Excell

Dacă doriți să modificați doar numele listei, dați clic pe pictograma creion. Pentru remarketingul în Rețeaua de display: dacă modificați durata apartenenței, cea nouă va fi opțiune deschisă numai vizitatorilor site-ului adăugați după modificare.

opțiune deschisă

Vizitatorii site-ului care se aflau deja în listă își vor păstra durata inițială. Pentru remarketingul în Rețeaua de căutare: dacă modificați durata apartenenței, cea nouă va fi aplicată atât vizitatorilor existenți, cât și celor noi.

Pages pentru Mac: Restaurarea unei versiuni anterioare a unui document Pages

Listele create în Google Analytics pot fi modificate doar acolo. Activarea, întreruperea sau eliminarea listelor de remarketing dintr-un grup de anunțuri sau dintr-o campanie Dacă întrerupeți lista, grupul de anunțuri nu o va mai viza, dar se vor putea adăuga în continuare vizitatori noi în listă.

opțiune deschisă

Dacă o eliminați, aceasta va fi înlăturată definitiv. Ambele acțiuni se efectuează în pagina Segmente de public, unde setați opțiunea de direcționare către un anumit public.

opțiune deschisă

În panoul de navigare, selectați tipurile de campanii pe care doriți să le consultați. În meniul pentru pagini din partea stângă, dați clic pe Segmente de public.

De fiecare dată când salvați un document, Pages îl salvează ca versiune nouă. Prin urmare, puteți să explorați versiunile anterioare, să salvați o copie a unei versiuni anterioare sau să restaurați un document la o versiune anterioară. De asemenea, puteți copia și lipi text și obiecte dintr-o versiune anterioară în versiunea curentă. Fereastra se reîmprospătează pentru a afișa miniatura versiunii curente în partea stângă și o stivă de miniaturi ale versiunilor anterioare în partea dreaptă. O cronologie verticală opțiune deschisă în partea dreaptă a ecranului.

Asigurați-vă că, în meniul pentru pagini din partea de sus, secțiunea Segmente de public este evidențiată cu albastru. Dați clic pe punctul din stânga numelui segmentului de public opțiune deschisă selectați Activați sau Întrerupeți.

Când este selectată, baza de date este compactată și reparată automat atunci când o închideți. Eliminare informații personale din proprietățile fișierului la salvare Când este selectată, elimină automat informațiile personale din proprietățile fișierului atunci când salvați fișierul.

Pentru a modifica mai multe liste simultan, dați clic în casetele din stânga punctelor pentru a le bifa. Dacă ați bifat casetele, deasupra listei de segmente de public va apărea un meniu cu bare albastre.

  • Recenzii opțiune cue
  • Ninguna Antílope embarazada tiene esa opción.
  • Старик внимательно разглядывал подозрительного посетителя.
  • Traducere fără plasament comercial

Din meniul cu opțiune deschisă albastre, dați clic pe Modificați și selectați Activați, Întrerupeți sau Eliminați. Rețineți că listele următoare nu pot fi eliminate: listele în curs de folosire; listele create automat de Google Ads; listele folosite pentru a genera alte liste aflate în uz.

opțiune deschisă

Linkuri conexe.

Asevedeași