Opțiune derivată,

Opțiuni futures și alte instrumente derivate

opțiune derivată Opțiuni de schimb Video

Sari la navigare Sari la căutare Instrumentele financiare derivate sunt instrumente financiare a căror valoare depinde de sau derivă din valoarea altui activ [1] numit activ de bază sau activ suport. Ele sunt utilizate atât în scopuri speculative, cât și drept mijloc de acoperire a unor riscuri nedorite.

opțiune derivată director de opțiuni de stoc

Cele mai obișnuite instrumente financiare opțiune derivată sunt opțiuni, futuresforward swap, precum și diferite variații ale acestora. Instrumentele opțiune derivată derivate în scopuri speculative trebuie evitate atât la nivel individual, cât și pentru că sunt dăunătoare economiei reale.

Noțiuni de bază[ modificare modificare sursă ] Asociația Internațională pentru Swapuri și Derivative en definește instrumentele financiare derivate drept contracte de transfer al unui risc, a opțiune derivată valoare depinde de valoarea unui activ de bază.

opțiune derivată cum poate un tânăr să câștige mulți bani

Potrivit Consiliului pentru Standardele Internaționale de Contabilitateun instrument derivat este un instrument financiar care îndeplinește simultan următoarele condiții: valoarea sa depinde de valoarea unui activ de bază; nu necesită o investiție netă inițială sau presupune o investiție inițială mai mică decât cea necesară pentru alte active cu răspuns similar la modificările pieței; este decontat la o dată ulterioară.

Asevedeași