Livrare opțiuni, Informații corelate

Identificarea tarifelor şi a orelor de livrare: UPS - România
Hărţi de timp de tranzit în Europa Calculare timp şi cost Aplicaţia de calculare a timpului şi costului vă ajută să găsiţi date şi ore de livrare, precum şi durate de tranzit pentru toate serviciile  UPS pentru colete şi transport cargo în peste de ţări şi teritorii. De asemenea, puteţi folosi aplicaţia de calculare a timpului şi costului pentru a afla care sunt costurile de expediere pentru o gamă de servicii UPS în multe ţări deservite de către aceasta. Livrare opțiuni de calcul al timpului şi costului Aplicaţia de calcul al timpului şi costului poate fi găsită în fila Expediere a site-ului ups. Din orice pagină a site-ului ups.

Contact Opțiuni de livrare Opţiunile de livrare sunt disponibile imediat ce aţi primit un e-mail sau un mesaj text din partea GLS cu informaţii despre expediere. Exclusiv în cazul contractelor comerciale încheiate cu persoane juridice în baza unor oferte individuale negociate, aveți posibilitatea de a selecta și influența livrarea conform dorinţelor dumneavoastră.

Chiar înainte ca o expediere să fie efectiv în livrare către dumneavoastră, GLS vă livrare opțiuni o gamă variată de opţiuni de livrare.

livrare opțiuni

Prin intermediul unui al doilea e-mail sau mesaj text, GLS vă informează despre momentul când estimează că va ajunge comanda dumneavoastră, indicându-vă chiar un interval de livrare de trei ore.

Astfel, veţi şti dacă este cineva la adresă în acea zi, pentru a accepta expedierea. Dacă acest lucru nu se întâmplă şi rataţi prima încercare de livrare, opţiunile de livrare sunt din nou disponibile.

livrare opțiuni

Veţi primi un e-mail sau un mesaj text ce conţine un link care vă îndrumă direct către opţiunile de livrare pentru expedierea dumneavoastră. Puteţi selecta cel mai potrivit livrare opțiuni de a vă primi expedierea pentru a doua încercare de livrare.

livrare opțiuni

Alegeţi o dată de livrare Puteţi alege livrare opțiuni dată anume. Aveţi la dispoziţie patru zile lucrătoare după prima dată estimativă de livrare pentru a selecta o nouă dată. GLS va livra expedierea în ziua dorită.

Introduceţi noua adresă Puteţi alege să vă livrăm expedierea la o adresă diferită decât cea pe care aţi livrare opțiuni iniţial când aţi plasat comanda.

Livrare pe baza de tabel [Seliton România]

GLS va redirecţiona instant expedierea dumneavoastră. Trebuie doar să selectați opțiunea "Preluare personală de la un punct de contact GLS" și să confirmați. Refuzul expedierii Puteţi refuza preluarea unei expedieri online.

 Ja, - признался он. - Вам известно, что в Испании это противозаконно. - Nein, - солгал немец.

Această opţiune ar putea fi luată de exemplu în considerare, dacă nu aţi comandat produsele sau dacă aţi anulat comanda de produse. GLS va transporta expedierea înapoi la expeditor.

livrare opțiuni

Procesul de livrare GLS livrează expediții în zilele lucrătoare, de luni până vineri - pe teritoriul României de obicei în decurs de 24 de ore. Cu toate acestea, acest timp standard de livrare nu este asigurat sau garantat.

Aici veți găsi o explicație a opțiunilor de pe cardul de livrare Timpul de livrare: Acesta este cât timp credeți că vă va duce la livrarea comenzii Când clientul plasează o comandă, poate alege opțiunea ASAP sau alege un anumit timp de livrare în funcție de setările dvs. Livrare opțiuni vă menține securizat cu timpul de livrare. Comanda nu poate livrare opțiuni plasată dacă acest timp nu este acoperit. De exemplu, dacă lucrați până la oraultima comandă va fi efectuată la ora dacă setați timpul de livrare la 90 de minute Timp de realizare: Aceasta este întârzierea dacă dezactivați preluarea comenzilor în aceeași zi Dacă îl mențineți 0, sistemul vă va permite să preluați comenzi în aceeași zi. Dacă setați acest lucru, de exemplu, la 2, sistemul va permite numai comenzile în viitor, 2 zile pentru comenzile în avans.

Expedierile sunt transportate pe cale rutieră, astfel că blocajele în trafic pot duce la întârzieri. Serviciul de livrare Pentru serviciile poștale furnizate, livrare opțiuni făcând serviciul Express și serviciile deja nominalizate, GLS asigură livrarea la destinatari a unei trimiteri poștale interne în cel mult 5 zile lucrătoare de la data preluării trimiterii poștale.

livrare opțiuni

Opţiuni de redirecţionare Dacă expeditorul a activat seviciul FlexDeliveryService, puteţi influenţa livrarea expedierii alegând dintr-o gamă de opţiuni de livrare din Meniul GLS de Gestionare a Livrării.

Asevedeași