GUP opțiune

Creați un grup și alegeți setările acestuia - Grupuri Google Ajutor

Anulare Părăsirea unui mesaj GUP opțiune grup pe iPhone, iPad sau iPod touch Află cum GUP opțiune dezactivezi notificările de la un mesaj de grup sau cum să părăsești conversația în aplicația Mesaje. În Mesaje, poți lăsa un mesaj de grup în orice moment, atât timp cât există alte trei persoane în fir.

GUP opțiune cum să câștigi profitabil pe schimbul de monedă electronică

Pentru a părăsi un mesaj de grup, toți participanții trebuie să folosească iMessage. Cum să părăsești un mesaj de grup Accesează mesajul text de grup GUP opțiune care vrei să-l părăsești. Atinge partea superioară a conversației.

GUP opțiune câștigați fără bani la locul de muncă

Atinge butonul Informațiiapoi atinge Părăsiți această conversație. Dacă nu vezi opțiunea de a părăsi, cauza poate fi faptul că unul dintre utilizatori nu folosește un dispozitiv cu iMessage. Nu poți să ieși din aceste mesaje de grup, dar poți ignora conversația.

GUP opțiune teorema parității opțiunilor

Cum să treci mesajele pe silențios Accesează mesajul text de grup. Atinge partea de sus a conversației, apoi atinge butonul Informații. Activează opțiunea Ascundeți alertele.

Girls und Panzer Das Final EP3 Second Trailer (ガールズ&パンツァー 最終章 03)

De asemenea, poți glisa la stânga peste textul de grup și atinge butonul Alertedacă textul de grup nu este fixat. Când Ascundeți alertele este activat, vei găsi o pictogramă semilună lângă conversație.

  • Cum să faci o echipă să câștige bani
  • Modul în care un student a câștigat bani pe opțiuni binare
  • Câștiguri listă bitcoin

Opțiunea Ascundeți alertele oprește notificările pentru un anumit mesaj de grup, nu pentru dispozitiv. Vei primi în continuare toate celelalte mesaje și notificări în ecranul de blocare.

GUP opțiune comerțul cu lesbiene

Află mai multe despre gestionarea notificărilor. Află mai multe despre aplicația Mesaje Dacă primești mesaje care arată a spam sau de la persoane pe care nu le ai salvate în Contacte, poți să raportezi mesajele ca spam sau să blochezi contactul.

GUP opțiune opțiune de definiție

Asevedeași