Extensie opțiune.

Magazinul web Chrome

Notă: Acest articol este pentru noul Microsoft Edge.

dezvoltarea roboților de tranzacționare

Obțineți ajutor pentru versiunea moștenită de Microsoft Edge. Dacă ați importat datele atunci când configuraținoul Microsoft Edge , extensiile au fost incluse ca parte a procesului de import.

Cu toate acestea, se pot importa numai extensiile din noul site de completare Microsoft Edge.

învățând să scrie un robot de tranzacționare

Colaborăm în permanență cu dezvoltatorii pentru a le publica extensiile pe site-ul de completări pentru Microsoft Edge și vom adăuga mai multe extensii în lunile următoare.

Cum pot obține extensii care nu sunt disponibile pe site-ul de programe de completări Microsoft Edge?

  • 100 de indicatori pentru opțiuni binare
  • The Greenstone Librarian Interface - Help Pages
  • Magazinul web Chrome
  • Ambele opțiuni deschid fereastra Save As Salvare cafereastră care per- mite salvarea fișierului într-un anumit loc, cu un anumit nume și tip de fișier.
  • Page 9 - Informatica si TIC
  • Extensie Chrome pentru Orange | Orange
  • Instalează și gestionează extensiile - Magazin web Chrome Ajutor

Dacă nu vedeți extensia pe extensie opțiune o doriți pe site-ul cu completări pentru Microsoft Edge, puteți instala extensii dintr-un magazin de extensii compatibil cu Chromium, cum ar fi Magazinul web Chrome. Selectați Permiteți extensii de opțiuni binare pentru androizi alte magazine în bannerul din partea de sus a paginii.

Pe computerele Windows, Mac sau Linux, rulează un software antivirus sau antimalware. Elimină orice programe software care pot afecta browserul Chrome. Pe toate computerele, remediază extensia: pe computer, deschide Chrome; în dreapta sus, dă clic pe Mai multe Extensii; găsește o extensie deteriorată și dă clic pe Remediază.

Selectați extensia pe care doriți s-o adăugați și selectați Adăugare la Chrome. La solicitarea ce afișează permisiunile necesare pentru extensie, revizuiți cu atenție permisiunile și selectați Adăugare extensie.

vă rog să- mi spuneți cum să câștig bani

Veți vedea o solicitare finală care confirmă adăugarea extensiei. De ce nu este Microsoft Translator pe noul site cu completări pentru Microsoft Edge?

Pentru a vedea şi edita metadatele, va trebui să vă întoarceţi la programul care a generat fişierul. Acest proces este ireversibil: fişierul de metadate original este şters. Directoarele care pot fi destinse au o pictogramă verde în arborele colecţiei. O fereastă popup arată opţiunile care privesc procesul de destindere.

Deoarece noul Microsoft Edge  include o caracteristică de traducere încorporată, nu am inclus Microsoft Translator în site-ul Web Microsoft Edge Add-ons. Vă rugăm să rețineți că pictograma traducere apare doar în bara de adrese atunci când accesați o pagină Web într-o limbă străină.

Afișează aceste articole pe în bara laterală Selectați articolele care doriți să apară în bara laterală Finder. Aceste articole apar și în dialogurile Deschide și Salvează.

O limbă este considerată străină pentru dvs. Puteți să traduceți oricând o pagină web, făcând clic cu butonul din dreapta și selectând Traducere din meniul contextual.

De asemenea, lucrăm la o caracteristică care extensie opțiune va permite să traduceți textul pe care l-ați selectat. Așteptați în curând această caracteristică. Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Extindeți-vă competențele.

semnale plătite pentru tranzacționare

Asevedeași