Data opțiunii, Opțiuni de Internet în Roaming pentru abonament – Travel Data | Orange

data opțiunii

opțiuni de tranzacționare la recenziile forturilor

Beneficiile incluse în Bonusul Gigaday rămase neconsumate la momentul expirării valabilității acestuia se vor pierde. Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB. Traficul efectuat în roaming va fi tarifat adiţional conform politicii actuale de tarifare in roaming.

elementele de bază ale teoriei opțiunilor

Traficul data opțiunii pentru accesarea unor link-uri către alte website-uri terțe sau care direcționeaza către alte aplicații nu este opțiuni alpina și se va consuma din traficul inclus în oferta activă pe cont. Traficul de date național nelimitat în aplicaţia Facebook Messenger se poate utiliza gratuit doar pentru transferul de poze, mesaje text chataudio și video.

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție.

cumpăra curs bitcoin

Traficul de video streaming presupune alocarea unei latimi de banda de transfer de maxim 1. Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.

1000 de modalități de a câștiga bani

Detalii privind oferta şi Condițiile de utilizare a serviciilor preplătite, limitări, retelele Telekom Romania, destinațiile internaționale fixe si mobile și excepții la apelabil gratuit doar din rețelele Telekom Romaniape www.

Asevedeași