Bifați opțiunea. Evaluează compania

Pages pentru Mac: Exportul unui document Pages în PDF sau într-un alt format de fișier

Bifați opțiunea utiliza această setare pentru a controla modul în care licitați pentru conversii și pentru a personaliza datele din rapoarte.

evaluarea schimburilor de opțiuni binare câștigați bani paypal

Puteți regla această setare pentru fiecare dintre acțiunile de conversie; acest lucru permite includerea anumitor tipuri de conversii și excluderea altora. Puteți folosi această bifați opțiunea pentru a controla modul în care licitați pentru conversii.

Dacă decideți să nu includeți o acțiune de conversie în coloană, strategiile dvs. Acest lucru poate fi util dacă doriți să licitați pentru anumite tipuri de conversii, însă nu și pentru altele. Exemplu Dețineți un magazin online de îmbrăcăminte și urmăriți două acțiuni de conversie: una pentru fiecare dată când un client adaugă un articol în coșul de cumpărături și o alta pentru bifați opțiunea online.

tranzacționarea pe un cont demo pe piața de valori video pentru a face bani pe opțiuni binare fără atașamente

Dacă nu includeți strategii de licitare automatizată ca să optimizați pentru conversii, această setare nu va afecta automat licitările. Dați clic pe numele acțiunii de conversie pe care doriți să o modificați.

câștiguri ușoare și stabile cum puteți câștiga mai repede

Dați clic pe Salvați, apoi pe Finalizat. Notă: conversiile pe mai multe dispozitive sunt incluse în mod prestabilit.

Evaluarea Companiei se efectuează în baza răspunsurilor la cele 60 de întrebări divizate pe 7 rubrici în formularul de evaluare.

Asevedeași