Atașareaîn Internet. Atașarea unui document la un e-mail

atașareaîn Internet

Adăugarea fișierelor atașate la un e-mail pe iPad În aplicația Mailputeți atașa poze, clipuri video, documente scanate și multe altele la un e-mail.

  • Publicarea unei actualizări și atașarea fișierelor în Yammer -
  • Unde să investești bani și să câștigi puțin

Atașarea unui document la un e-mail Puteți atașa un document salvat la un e-mail. Apăsați în e-mail acolo unde doriți să inserați documentul, apoi apăsați de deasupra tastaturii.

cum să câștigi și să crești banii tranzacționarea online a opțiunilor binare

Localizați documentul în Fișiereapoi apăsați pe el pentru a-l insera. În Fișiere, apăsați Explorare sau Recente în partea de jos a ecranului, apoi apăsați un fișier, amplasament sau dosar pentru a-l deschide.

De asemenea, puteți trage un fișier în e-mail pentru a-l atașa la acesta.

lista de bonusuri pentru opțiuni binare cum să câștigi rapid primul milion

Inserarea unei poze sau a unui clip video salvat Apăsați în e-mail acolo unde doriți să inserați poza sau clipul video, apăsați de deasupra atașareaîn Internet, apoi apăsați. Localizați poza sau clipul video în selectorul de poze.

Puteți glisa în sus pentru a vedea mai multe imagini. Apăsați poza sau clipul video pentru a-l insera în e-mail.

sfatul comerciantului cu privire la opțiunile binare strategia de opțiuni 90

Realizarea unei poze sau unui clip video pentru a le insera într-un e-mail Apăsați în e-mail acolo unde doriți atașareaîn Internet inserați poza sau clipul video, apoi apăsați de deasupra tastaturii. Realizați o poză sau un clip video nou.

cum să faci bani dacă ai o mașină tipuri de venituri pasive pe internet

Apăsați Utilizați poza sau Utilizați clipul pentru a le insera în e-mail sau apăsați Repetați dacă doriți să le realizați din nou. Scanarea unui document într-un e-mail Apăsați în e­mail acolo unde doriți să inserați documentul scanat, apoi apăsați de deasupra tastaturii.

Mai puțin Simptome În Microsoft Outlook, primiți o solicitare de întâlnire, de la un utilizator Lotus Notes sau de atașareaîn Internet un alt client de e-mail terț. Mesajul conține o atașare cu următorul nume de fișier: Nu este acceptat calendar message. Cauză Atașarea "nu este acceptată calendar message. Conversia nu reușește dacă una sau mai multe dintre următoarele condiții sunt adevărate: Întâlnirea conține un model de recurență care este disponibil pentru un client de e-mail terț, cum ar fi Lotus Notes.

Pentru a captura pagina manual, apăsați sau un buton de volum. Pentru a porni sau opri blițul, apăsați.

Referințe despre atașări De ce aș utiliza atașări? Puteți utiliza atașări pentru a stoca mai multe fișiere într-un singur câmp și puteți chiar stoca mai multe tipuri de fișiere în câmpul respectiv.

Scanați alte pagini, apoi apăsați Salvați când ați terminat. Pentru a aduce modificări scanării salvate, apăsați-o, apoi efectuați oricare dintre următoarele: Decuparea imaginii: Apăsați.

lecții în tranzacționarea opțiunilor unde puteți câștiga bani buni

Asevedeași